Hirdetés
Aktív témák
-
Peetry
senior tag
válasz PH-User #18272 üzenetére
zene szerintem nem fog 5.1-ben szólni mivel stereo a jel, ami a két frontra fog nyilván menni, a winamp nem adja ki minden csatornára. Max a hangkártya szoftverben variálhatsz valamit, hogy kimenjen a hátsókra is, és akkor ugyanaz szól a hátsókból mint az elsőkből. 2.1-ben a mélyet még asszem kirakja a megfelelő helyre. Ha rosszul tudom majd kijavítanak.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz PH-User #18275 üzenetére
Üdv!
Nekem a SB Live 5.1-es hangkártyával a hátsókra kiteszi szépen, gondolom a sztereo miatt, viszont a center az istennek sem akar szólni -> ezzel egyidejűleg a mély pedig szépen szól!
Próbáltál már cserélgetni kimeneteknél, hátha megtudod oldani úgy?
Az alaplapod nem ír ki lehetőségválasztást, mikor bedugod az kisjack-et ? Hogy hogyan miként szólaljon meg a csatlakoztatott hangfalpár ??
Nekem annó, amikor 7.1-es integráltam volt, így bíbelődtem vele. Pár óra alatt megkaptam az 5.1-et és akkor szólt a 2 első, 2 hátsó, sőt a center és a mély is....
... Igaz nekem akkor az oldalak keveredtek, de szerencsére az egyik jack-2rca hosszabbított volt, így megcseréltem 2 kábelt keresztbe, aztán a végén emlékszem így lett a tökéletes... -
föccer
nagyúr
válasz PH-User #19319 üzenetére
Elvelg pq magic és hasonló partició kezeló softverrel létre lehet hozni. XP alatt az sajátgépen jobb klikk->kezelés-> lemezkezelő alatt is meg lehet csinálni. A baj az, hogy ha felteszed az xp-t, akkor nem fog futni a win7, csak ha azt is újratelepíted. Ha a win xp van fent előbb, akkor a win 7 helyesen elkezeli a 2 op rendszert, és elvileg boot menübúl lehet választani, hogy mire tudsz bootolni. Egyébként nem lesz kevés az a 18 gb?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
L3zl13
nagyúr
válasz PH-User #19319 üzenetére
Létre tudsz. A Win7 saját lemezkezelője is támogatja a kötetek átméretezését.
Lecsökkented a partíció méretét, aztán létrehozol egy újat.
Azért nagyon szűkre ne vedd. Nem tudom mire kell az XP, de ha nem akarsz ugyanarra a partícióra még komolyabb programokat is pakolni akkor akár 5-10GB is elég lehet.Ingyenes megoldások közül ott van még az Easeus Partition Manager Home Edition.
Azért tudj róla, hogy elszállhat a partíció átméretezés közben. Szóval ha bármi fontos dolog van rajta, akkor csinálj róla biztonsági mentést.
Aki hülye, haljon meg!
-
Lenry
félisten
válasz PH-User #19375 üzenetére
ha most az XP van fönn, és ezután akarsz Win7-et rakni, akkor semmi dolgod nincs, a Win7 automatikusan felismeri a telepített XP-t és rendszerindító menüt készít
ha nálad fordítva van a helyzet, akkor tedd fel az XP-t, indíts újra, tedd be a Win7 telepítőt, és a helyreállításban (Repair your computer) válaszd a Startup recoveryt, ezután fogja helyreállítani a Win7 a saját bootját és létrehozni a rendszerindító menüt
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz PH-User #19393 üzenetére
gyanítom, hogy az XP-nek a bootját ismeri föl a Win7-é helyett...
nem kérdezte meg, hogy melyik Windowst akarod javítani? ha jól rémlik, akkor feldob egy ablakot.[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz PH-User #19397 üzenetére
hmmm....
ezt olvasd elGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz PH-User #19412 üzenetére
szóval nem jutsz tovább azon a részen sem, ahol kiválaszthatod a javítandó rendszert?
anélkül tényleg nem tudod használni a javító konzolt sem.
azt kell mondjam sajnos, hogy az én tudásom így, távszervízben ennél a pontnál elfogyott.utolsó megoldásként azt tudom mondani, hogy rakd újra a Win7-et
(#19417) Terminator17 azt látom, de te segítséget kérsz, és nem nyújtasz
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
-
föccer
nagyúr
válasz PH-User #19621 üzenetére
Flash player eltávolítása, reboot, újratelepítés? Esetleg nem került a macromedia tiltólistára a tűzfalnál?
Üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
netseft
aktív tag
válasz PH-User #19661 üzenetére
Először is próbáld meg másik böngészőben, akkor rögtön eldől, hogy a browser-e a ludas.
Esetleg próbáld meg eltávolítani a FireFox-ot és/vagy Flash Player-t Revo Uninstaller nevezetű programmal, mivel az áttúrja a diszket és a registry-t is, hátha ez segít.Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
netseft
aktív tag
válasz PH-User #19667 üzenetére
Esetleg a telepítési könyvtárban és az adott user könyvtárán belül AppData könyvtárakban nézz szét, nem-e marad meg valamilyen fájl, amit az újonnan telepített böngésző ismét használ. További takarítást már tényleg csak a registry-ben lehet. Esetleg valami kiterjesztés nem kavarhat be, vagy nincs blokkolva a Flash Player? about:plugins címsorba beírva mit mond a Flash-re?
Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
-
Lenry
félisten
válasz PH-User #19900 üzenetére
hmmm....
próbáld meg, hogy driverből vagy a beállításokból engedélyezed a VSyncet (vertikális szinkronizáció). ez a monitorod képfrissítéséhez igazítja a FPS-t (1 frissítés - 1 frame = 75Hz - 75FPS), ez gyakorlatilag ugyanúgy framelimitet jelent, de hátha jobb lesz, mint a játék saját megoldása[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz PH-User #20381 üzenetére
tudtommal modemet lehet belerakni, gyakorlatilag sosem láttam ilyen csatlakozófelülettel szerelt eszközt
(#20380) @matthew@ ha DivX-es a DVD lejátszó, akkor van rá esély, ha nem, akkor át kell konvertálni, mondjuk a ConvertXtoDVD-vel vagy a Win7ben gyárilag is van ilyen program
[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
válasz PH-User #20392 üzenetére
Keress valami 3dfx vagy retro ( akosf, bacsis stb..) topic-ot/embert.
Amúgy pár száz Ft szerintem..Nekem van itthon 2 porosodik.(#20391) djbahool: Valamilyen scart switch kellene, akkor elég kapcsolni egyet.
[ Szerkesztve ]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Phvhun
őstag
válasz PH-User #20528 üzenetére
Csavart csavarboltban kapsz fillérekért, számítógépes csavar meg semmiben nem különbözik a nem számítógépes csavartól, nem speciális eset.
Szerk: abit laphoz nincs tuningprogi, setfsb automatizálására esetleg irhatnék neked egy progit, semmiből nem áll az egész, ha setfsb-t tudod használni, és működik is akkor irj privit és megoldjuk. mondjuk lehet van setfsb-ben beépített ilyen feature, de nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz PH-User #20530 üzenetére
Mennyi kellene, és milyen? Szerintem, ha felkeresel egy olyan számtech boltot, ahol kész konfigokat pakolnak össze (nagykereknek, tesconak, meg ilyen megrendelésre), akkor ott tuti, hogy van tonna számra. Opcionálisan pc bontó-t kellene megnézni.
üdv, föccer
-
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- RAM topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Call of Duty: Black Ops 6
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Samsung LCD és LED TV-k
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest