Új hozzászólás Aktív témák

  • Gépötty

    senior tag

    válasz bb71 #3008 üzenetére

    Eddig meg voltam, most hogy észrevettem a kép szélén ezt a homályos részt, kissé kezd zavarni (azt mondjuk nem tudom, miért nem tűnt fel eddig).
    De amúgy mit tudok vele kezdeni, ha nem felel meg így? És mi az összefüggés azzal, hogy mennyibe került?
    Ez egy olcsó kategóriájú kamera, gyakorlatilag a G1W-G1WH szintje. A hardveres felépítésén kívül (ami alapvetően pont az említett kettővel egyezik) nem tudtam róla semmit, illetve annyit, hogy talán alkalmas GPS csatlakoztatására. Azt, hogy a vámmal még tovább nőtt a különbség egy G1WH és eközött, már teljesen más lapra tartozik ugyanúgy, mintha egy téglát kaptam volna a pénzemért, vagy leejtem és összetörik. Ez mind nem a kamera hibája.
    A másik oldalról viszont csak jelent valamit, hogy sosem vettem még észre a torzítást a kép szélén, azt hiszem ezután is elleszek vele valahogy :)

    Félhomályos videók:
    A fényképezéshez fény kell. A videóhoz még több fényre van szükség. Két lehetőség van: az optika méretét kell növelni, aminek praktikus és anyagi okai vannak, vagy kevesebb kapott fényt kell felerősíteni, ami egyrészt zajosodással jár, másrészt ami nem megy be a kamerába, azt nem is lehet felerősíteni. Ebből következően minden kamera ilyen valamilyen mértékben, és itt jönnek ki az optika, a szenzor és a képfeldolgozó chip tulajdonságai.
    Ezek ennyit tudnak, és azt hiszem, ennyi pénzért ez egyáltalán nem rossz (még akkor sem, ha mossa a bal szélét :) ).

    Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

Új hozzászólás Aktív témák