Új hozzászólás Aktív témák

  • nyogo83

    senior tag

    válasz #00809728 #5391 üzenetére

    Köszönöm a választ. Nem is egy helyről kaptam 300k körüli árajánlatot itt Pesten :((( Mondtam is nekik h köszönöm, de ugy érzem hogy az autó árának a feléért 3 elem fényezése kicsit necces.

    A másik dolog amire gondoltam, hogy a küszöböt mindenképp festés után szeretném lefoliáztatni(láttam rengeteg fajta szines, szintelen foliát), mert nem akarom hogy tovabb sérüljön, ergo elvileg akkor elég lenne egy szimpla rozsdátlanítás, alapozás?

    Mivel az első lökhárítón és a hátsón is vannak festékhibák (elején horzsolás, hátulján egy részen lehámlott a festék, pedig gyári:S) szintén arra gondoltam hogy ezeket is lefoliáztatom.

    Első lökhárítóm amugy is szereti összeszedni a kőfelverődéseket, meg a küszöb is talán jobban bírná a gyűrődést (sós hólé. stb.)

    Esetleg ezzekkel a fóliákkal kapcsolatban van valami tapasztalatod(tartósság, hajlamos-e a felválásra)? Elvileg a két lökhárító + két küszöb kijönne 50-60 ból. Persze a kerékjárati ívet azt fényeztetném, hogy 'rendesen' rendben legyen.

    Azon a helyen ahol a 3 elemre mondtak 75-öt, a két lökhárítóval együtt lenne 130 körül a meló.Állítólag 20k/elem a fényezés náluk, de mivel valami spéci pezsgő színe van ezért 25k. Ráadásul mondta a srác,hogy kijönne az eltérés 1 nyár után a két színben, nem durván, de észre lehetne venni :F

    Ha fóliázva lenne + az ívek fényezve, akkor 100 körül megállna a dolog, de kicsit több elem rendbe lenne hozva.

Új hozzászólás Aktív témák