Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz i-sti #40618 üzenetére

    Eddig tartott az AF Avalanche? Ez a SG Citrus Oil olyan lehet mint az AF-nek a Citrus Power, a durvább szennyeződésre meg bogarakra van.
    Én épp tegnap reggel mostam a kocsit, mert habár tisztának tiszta volt, de a melóhelyen sajnos fa közelébe tudok megállni így a szélvédő meg motorháztető valamint a lökös levéltetűs, szóval csomó kis pötty van mindenhol elől, meg ragad. De pár perces előmosós áztatás után olyan szépen lejött minden retek a kocsiról. Valószínű pénteken kaptam a tetőre egy adag madárszart amit nem vettem észre és rá volt már száradva, de azt is teljesen maradéktalanul feláztatta aztán le is tudtam könnyen mosni.
    Én semmiképp se válnék már meg tőle, szerencsére nem bánom hogy inkább kezdésnek az 5L-es kiszerelést vettem, nem pedig az 1L-es kiszerelést.

    Amúgy ha nem lenne fent waxom és olyan szer kellene ami amivel legközelebb állnék az érintésmentes mosáshoz akkor Nerta Blue Diamond-ot venném. Az visz mindent mint. :K

    (#40621) RP1980

    900ml vízhez 9ml a habosítóba? Hááát én nagyon szkeptikus vagyok, az egy dolog hogy a samponja nagyon koncentrált, de én még ilyen habsamponnal nem találkoztam ami ilyen hígan is működne.

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák