Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz Gergello #36713 üzenetére

    Olyan 6k környéke reálisnak mondható a homokszórásra illetve porfestésre /db. Szóval helytől függően 20-30k lehet a 4db.
    Amúgy pár hónapja én is megcsináltam a családi kocsinknak a felnijeit. Van itthon flexem, vettem rá 2 féle korongot, ezekkel frankón leszedtem annyi rozsdát amennyit csak tudtam. Utána hígítóval jól lezsírtalanítottam, portalanítottam a felületet, lefújtam barna színű alapozóval, majd megcsináltam olajálló festékkel ami direkt felnire van.
    Pár ezer ft volt a 2 flakon festék, illetve 1500 a 2 korong. Kellett vele küszködni azért, főleg a csiszolás nem volt egyszerű (16"-os acélfelni), de spóroltam vele a egy csomót, és így is jó lesz a köv pár évre.
    De nyilván az a tökéletes megoldás amit te szeretnél, illetve a hosszútávú is. El kell dönteni hogy megéri-e, vagy egy kicsit dolgozol vele de sokkal olcsóbban megúszod.

    Amúgy vicces mert az 1 éve vásárolt új kocsimnál amikor le lett cserélve a téli gumi, a felnin már voltak rozsdafoltok (15"-os acélfelni), szóval a gyári fényezés se túl biztató. :)

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák