Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Nincs benne RT, Pc-n sem!!!!
Az egész marketin erre épült az elejétől kezdve, erre kihagyják belőle. Ez az igazi fail!"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Daelion
őstag
Ez amúgy engem is meglepett, hogy kivették RT-t megjelenésre és majd csak valamikor később lesz.
Viszont így day 0 patch-el ahogy nézem RTX 3060 Ti elég lesz 2560x1080 max 'Atomic' grafhoz bár még csak játék elején járok de eddig minden oké és stutter gondokat sem tapasztaltam eddig amit az idén megjelent nagyobb játékokról nem nagyon lehetett még elmondani.Amúgy nem az első eset, Plague Tale Requiem-et is Nvidiás RT videóval mutogatták aztán megjelenésre az úgy eltűnt belőle. 'mai napig is csak a RT árnyékok kerültek bele'
Ettől függetlenül én játszok vele így mert annyira nem érdekel illetve bőven jól néz ki RT nélkül is a játék. 'Azért kíváncsi lennék, hogy Nvidia mit szól ezekhez a mutatványokhoz mert sztem nekik sem a legjobb reklám ha nem lesz semmi belőle'
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
válasz freeknight #9 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, ha elbírja RT-t akkor bekapcsolom de ha nem vagy nincs a játékban akkor sem nagyon érdekel simán játszok nélküle.
Még 1 hete sincs, hogy befejeztem Cyberpunkot azt pl RT reflections+lights Ultraval vittem végig DLSS Quality mellett. Abban a játékban nekem tetszett a sok neon fény/tükröző felület miatt de nélküle sem haltam volna bele mert azért sokat próbálgattam on/off-al.
lletve most játszom a Guardians of the Galaxy-t és ott natívan megy maxon + very High RT-vel mert bírja 60+ fpst úgy is kb mindenhol azt akkor már bekapcsoltam mert miért ne alapon.
Én mondjuk nem tekintek tech demóként Atomic Heart-ra, nekem csak tetszett a stílusa videók alapján ilyen fura Bioshock feelingem volt tőle és azért érdekelt. 'egyik kedvenc single játékom az Infinite'
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Sok játéknál nem feltétlen ad hozzá sokat. Nálam a legnagyobbat a Control alatt ütött az RT, mert abban a közegben tényleg mindenhol látszott a hatása. A Witcher RT módja pl nekem nem jön be. Valami nem klappol vele.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
nubreed
veterán
A Witcher RT módja pl nekem nem jön be. Valami nem klappol vele.
Szerintem ez van mikor egy régebbi játékra utólag húznak rá olyan dolgot, ami eleve tervben sem volt mikor eredetileg készült az a játék. Tök jó, hogy van az a next gen kiadás és ingyen megkapja az akinek megvan már eleve a Witcher 3 de azt látva amit te is írsz, én nem erőltettem volna bele az RT-t, tudom, hogy nem kötelező használni, de akkor is.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Daelion
őstag
Ezzel teljesen egyetértek nekem is ugyan ez a véleményem/tapasztalatom eddig RT-vel és mindig magamnak döntöm el, hogy használom e az adott játékban. 'de ez nem döntő tényező, hogy játszok-e a játékkal vagy nem'
Control jah azt el is felejtettem pedig RT/DLSS poszter játéka kb.
Az alap játékot még 1 GTX 1070-en vittem végig de a DLCk-et már maxon RT-vel a mostani karimmal és hát ja az tényleg jól nézett ki. 'persze amikor nem arra kellett figyelni, hogy szétcsapjanak. '
A feljebb említett Doom Eternalba nekem pl semmit nem adott a játékhoz az RT, nem azzal játszottam végig de utólag megnéztem mert azt a játékot állandóan fent tartom a gépemen 1-1 menet darálásra ha kedvem támad. 'Kicsit is nehezebb fokozaton már nem is tudok a különbségekre figyelni eleve'Witcher-t én is próbálgattam és most ha eltekintek attól, hogy milyen botrányosan fut az RT verzió 'rosszabbul mint Cyber RT-vel' engem sem győzött meg és inkább játszanék a DX 11 verzióval Ultra+ on. 'mondjuk itt már lehet bennem maradt az eredeti kinézet iránti preferencia mert pár éve úgy vittem végig'
[ Szerkesztve ]
-
300Ft/3000Ft az ára 1 hó GamePass-nak jobban nem hiszem, hogy lejjebb megy majd.
RT nélkül is állejtő a graf és legalább megy 4K 120FPS-el.
2 órát beletettem eddig iszonyat jó a game.
nubreed:
Nem tudom miről beszélsz amikor én vettem akkor 300Ft-ot írt és annyit is vont le.
Amúgy kemény 800Ft-ért lehet venni 1 hónapos Global Ultimate előfizut key oldalakon és a végtelenségig lehet aktiválni a saját acc-odra.
Ez a játék 16k-t is megér nem, hogy 800Ft-ot.
Végre egy klasszikus "cső" FPS ami iszonyat jól néz ki és meg optimalizált is.
Egyedül a harc rendszer amit szokni kell benne.[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
nubreed
veterán
Én csak a jelenlegi dollár/ft aktuális árfolyamról beszéltem, ami jelenleg 355 - 360 ft körül mozog. Jelenleg pont nincs gamepassom, mert az utóbbi időben ami kellett azt pont megvettem steam -re de ezt a játékot lehet kipróbálnám gamepass -ban. De ha csak 300 -at fog levonni akkor annak csak örülni fogok.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
"De ha csak 300 -at fog levonni akkor annak csak örülni fogok."
Hát ez elég szomorú, hogy valakinek már 60Ft is ilyen sokat számít.
De bezzeg a Yamaha RX-A2040 AVR-ért nem volt sok a fél milla.
Na mind1 ez már nem is de tartozik.
Rocket6:
Egyetértek!!!!!!!!!!!!!!![ Szerkesztve ]
-
-
nubreed
veterán
Öööö mi? Érdekes, hogy ezt hoztad le a hsz. -emből. Nem érdekel se a 60 ft, se a 600 ft különbség. Én annyiból indultam ki, hogy a mindenkori ft/dollár árfolyamhoz van kötve a magyarországi gamepass havidíj és az jelenleg 360 ft körül van. Ezért hittem azt, hogy a 300/3000 nem reális jelenleg. De ha mégis 300 -at von csak le az MS, nem fogok a kardomba dőlni. Így már érthető?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
-
Komplikato
veterán
Ugyebár az RTX4000 szériánál fejlesztettek valamit (RTXDI), amitől elvileg brutálisan javulnia kellene valaminek, ami javulás ezért az előző generációknál nincsen. Ehhez való driver még csak most jött ki, de eddig csak UE5.1alá, mármint az editorban jelent meg a támogatása. Ezzel sok mozgó fényforrás esetén ilyen 7-8x gyorsabb, mint anélkül a fény-szórt fény számítása. Szerintem a majdnem kész RT képes játék készítőit NVidia megkérte ennek az implementálására és ezért késnek. (Hogy játékban mi jön le ebből a gyorsulásból, arra kíváncsi leszek.)
A játék persze RT nélkül is szép, de biztos ütni fog Raytracinggel.[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
félisten
Szegény ray tracing elég sok embernek mentálist törést okozott
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Aki már esetleg tolja a gémet (RT nékü) és ha érdekli akkor van már pár elég jó Mod a játékhoz.
Én például a FOV-ot növeltem, az Intro-t tüntettem el meg az Easiest Piston Lock-ot tettem fel (ez meggyorsítja a nyitást) ami alapból sztem csak időhúzásra jó csak a játékban.[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Én flawlesswidescreen progit használok hozzá és ott raktam rá egy kis extra '10%' FOV-ot. '21:9-es monitorhoz/játékokhoz hasznos kis progi de most ehhez is jó erre'
Startup videókat meg simán kiszedtem a játék mappájából és így átugorja őket. 'UE 4 játék és máshol is így csináltam már'
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
Több helyen azt olvastam, hogy idegesítőnek, irritálónak találják a főszereplőt. Egy órát belenéztem a játékba, az elejét, de én nem éreztem semmi ilyesmit. Aki játszik vele, írja már meg, mit gondol.
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
En mar egy bug-ba belefutottam.Nem engedte,hogy kinyissam az autot,ki-belepes oldotta meg.
Amugy eddig szep a grafika dlss perfomance modban,minden maxon 160-190 Fps Full HD-ban.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
válasz SH4D0W2011 #29 üzenetére
Nem idegesítő, inkább rengeteg a játék közbeni pofázás amit feliratozva olvasni igen csak nehéz miközben még robotokkal is kell harcolni.
De ha oda figyel az ember a szövegekre akkor elcsíphet pár jó beszólást.
Amúgy semmivel sem idegesítőbb mint a Forspoken-be Cuff beszélgetése Frey-el.
Az engem jobban idegesít, hogy amikor készülök a fejszével erőset ütni tuti biztos hogy a robot is a "kivédhetetlen" erős rúgással támad ami leteríti a karaktert.
Nagyon könnyű belemozdulni a "fake" ütésekbe.
A Dying Light 2-be könnyebb volt a közelharc.Szabi®:
"Ez még rt nélkül is nextgenebb, mint sok rt-vel szét hypeolt mainstream hulladék."
Így van.[ Szerkesztve ]
-
nanocry
tag
válasz Komplikato #24 üzenetére
RTX Direct Illumination-re gondolsz, az sztem minden RTX-en futni fog. Én úgy tudom a DLSS3, ami 4xxx széria specifikus.
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
Daelion
őstag
válasz SH4D0W2011 #29 üzenetére
Engem nem zavar, szerintem is inkább átlagos meg azért vannak poénos szóváltások is.'persze ez szubjektív meg én eleve nagyon sokat játszottam a Borderlands szériával és már kb immunis vagyok ezekre a dolgokra meg stílusra. '
Így 2+ óra játszás után nekem eddig bejön a játék/hozza azt a fura Bioshock feelinget amiért eleve érdekelt és tényleg bőven jól néz ki úgy ahogy van jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
Lehet megy majd régebbi RTX kártyán is, de extra gyorsítás (lásd RTX4000 széria technikai leírása) ebben a szériában van. Láttam egy videót, ahol a srác bedobott annyi fényt, amitől az RTX4090 letérdelt (11-14 FPS), majd bekapcsolva ezt a funkciót ebből lett 76-84. És ez nem piskóta, másrészt a konkurens kártyák sírva fognak kegyelemért könyörögni, ha ERRE fejlesztenek bármi játékot és nekik kellene futtatni.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
válasz Komplikato #35 üzenetére
A fix irányú sztori követéses pálya kialakítás nálam csak marad cső FPS.
A Forspoken vagy Assa Valhalla meg Far Cry 6 na azok ópen wördök.
Crysis első része is csak el akarta hitetni hogy arra mehetsz amerre akarsz, egy adott map részen belül.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Ebből látszik mekkora piaci igény van az egész RT marhaságra, meg mennyire igaz hogy It Just Works...
Akkor lenne értelme ha azzal működne szinte minden fénnyel kapcsolatos dolog a játékokban, nem igényel annyi utómunkát a használata, és szép. Átlag halandónak nincs olyan gépe ami ezt elbírna. Igy aztán GI-al is jól kell kinéznie a játéknak, innentől kezdve a sugárkövetés NÖVELI a fejlesztési időt/költségeket, ahelyett hogy csökkentené. Magam részéről jelen formájában világ legfeleslegesebb dolgának tartom. Végre elkezdett fejlődni a játékok fizikája, sérülésmodellezése, részletek sem tűnnek el 30-60 másodpercen belül, ezek a dolgok ténylegesen növelik a komplexitást, és ezzel együtt a játék élményt.
DLSS,FSR felskálázó eljárások viszont nagyon tetszenek, esetek nagy részében látható minőség romlás nélkül adnak érezhető FPS Boostot.
-
-
Komplikato
veterán
válasz kikikirly #42 üzenetére
Mondjuk ha nem UE 4.27.2 engine lenne alatta, hanem teszem azt 5.1.x, akkor mehetne az RT kiadásáig a Lumen félig szoftveres része, elég jó tükröződést, meg szórt fényt és önárnyékot tud RT nélkűl is. Utóbbi kettő nélkűl a legszerbb részei is túl sterilnek néznek ki a játéknak. Teljesen megértem, hogy a STALKER fejlesztői meg inkább átmentek az 5.x-re, akkor is ha marha sokat csúsznak miatta.
-
Ermac
tag
Vannak benne hibák, de xbox game pass 300 pénzért megéri, pl vsync mint olyan nem lehet bekapcsolni in game, nvidia control panelbe kellett külön...sokan panaszkodnak h nincs FOV beállítás és motion sickness-t kapnak az emberek tőle, így 2023ba elég alap dolog lenne ez a 2 beállítás, a játék maga nagyon bioshock jellegű fantáziadús világ dying light harcrendszerrel, a játék nem tudja eldönteni, hogy merre tart, most puzzle fókuszált cucc vagy mi? én pl keveseltem az aoe lehetőségeket, lőszer és hp visszatöltő hiánycikk a játékban, még akkoris ha letudod craftolni őket, a fejszés forgásos támadás meg szinte idegesítő h utána alig látsz vmit h most mi van, sokszor van hogy egyszerre beszél mindenki és már nem lehet követni h mi van, pl.beszél a hangosbemondó, meg a kesztyűd is, plusz hullákkal társalogsz, és van hogy órát találsz ami elmond egy story részletet. Nem beszélve rengeteg olyan bugba belefutottam, hogy ezekmiatt nem lehetett továbbmenni pl a hullákkal nem akart dumálni a kari, nem akart beadni dolgokat ami a továbbjutáshoz kéne stb.
We are Many You are but One
-
Gubu0101
veterán
Sotry modban kell jatszani es lesz minden En meg nem fogytam ki semmibol.Lehet loszert craftolni a menedekben,azt mindig szoktam amikor osa jutok,szerencsere surun van.
En kezdetol ugy jatszok,hogy minden maxon,szerintem szep igy is a grafikat nem hianyolok semmi egyebb allitasi lehetoseget.Most szepen beallt 180-200fps-re nekem ez boven eleg.Bug az akad boven,bar amit te emlitettel abba nem futottam bele szerencsere.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
-nincs FOV
Ezt két perc orvosolni mivel offline singel player-er game szabadon lehet modolni.
Nekem pl attól van herótom ha túl sok a FOV és torzul a kép széle.
A 90-es opció tökéletes sztem.-a fejszés forgásos támadás
Azt bármikor le veheted a fejszéről és marad az alap erős ütés.-van hogy órát találsz
Azt bármikor lejátszhatod nem muszáj azonnal.Ebben a játékban nem kell rohanni és akkor meg lehet mindent hallgatni benne.
Tölténnyel spróloni kell és csak akkor kell használni ha azt tényleg megkívánja a játék.
Ellenkező esetben ott van a trainer (örök töltény) vagy az owerpowered fegyó mod aztán lehet esztelenül lövöldözni, de gyanítom hogy akkor egy idő után unalmas lesz az egész.Én úgy vagyok az ilyen nem open world játékokkal, hogy próbálok minél több időt kihozni belőlük ha már csak "egyszer" vihetem végig. Minden sarokba benézek, gyönyörködök a látványban stb. A rohanás a halála ezeknek a játékoknak. A Doom Eternál-ban na ott lehet rohangálni, ez nem az a játék.
#46 Gubu0101:
144FPS felett is lehet még érzékelni a még több FPS-t?
Tehát látványosan jobb/simább a 200FPS mint a mondjuk a 120/144?
Mi a véleményed?[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
Nekem is nagy bajom a játékkal, hogy sokszor egymásra folynak a szövegek, rohadt nehéz figyelni. Ezért már a legelső gameplay videók után letettem arról, hogy én ezt oroszul angol felirattal fogom játszani. Pedig tényleg rohadt idegesítő a főszereplő angol hangja.
Jó persze, állj meg minden alkalmommal mint a cövek és hallgasd a szöveget. Oké, ez is egy mód, vagy meg lehet ezt normálisan rendezni, mint pl a Last of Us 2-ben, ahol tökéletesen ki van számítva egy párbeszéd hossza a séta alatt.A másik nagy bajom a sztorival, hogy nincsenek karakterek, van az idegesítő főszereplő, a gagyi KGB-s Mama, aztán a többiekkel csak rádión kommunikálsz, hát elég nehéz így beleélni magad a történetbe. De még szinte csak a prológon vagyok túl, szóval itt inkább nem ítélkeznék előre.
A harcrendszerről se tudok nyilatkozni, eddig elég gagyi és nyögvenyelős, ugyanezt a közelharci metodikát a Dying Light ezerszer élvezetessebben csinálta, de persze ez még változhat, 4-5 robotot gyaktam még csak le az alap fejszével, remélem később a képességekkel izgalmasabb lesz. -
Gubu0101
veterán
Gozom sincs,amiota elkezdtem azota igy van.Nem vagyok fps fuggo,csak nvidian be van kapcsolva azt neha ranezegetek.A HL-nel biztos stabilabb,nincs fps drop stb.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
válasz freeknight #48 üzenetére
-sokszor egymásra folynak a szövegek, rohadt nehéz figyelni
Ez így van de azt sem felejtsük el, hogy arról nem a játék készítő tehet, hogy te nem tudsz olyan nyelven ami a játékban benne van.
A másik meg hogy sztem valósághűbb az ha random beszélnek hozzád mondjuk harc közben mert ugye honnan tudhatná a rádió másik végéről az illető, hogy te éppen mit csinálsz, de sok filmben a harc közbeni pofázás sem ritka.
Ez miatt élettel telibbnek vélem így a karaktert mint Gordon Freeman-t a HL-ban aki egy mukkot nem szólt az egész játék során.
A High on Life sem lett volna olyan amilyen a sok poénos pofázás nélkül.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- Mobilinternet
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- További aktív témák...
- Asztali gép, Gamer PC / videóvágó gép eladó! i7 9700, 64GB RAM, RTX 3060Ti, egyedi megjelenés!
- Ej-Ha! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Apple Watch Series 10 Alu 42/46 mm Alu/Titán GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- GIGABYTE B460 HD3 + Intel i7 10700F + Arctic Freezer 34 eSports DUO Grey
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen