Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
poganytamas
senior tag
Két dolog iszonyatosan idegesített a telefonban, ezeknek a megoldását osztanám meg.
Jegyezte a gyakran hívott személyeket. Korábban is használtam erre eltávolító programot, de ezen nem működött. A Frequently Call Disabler Clean szépen működik, szerény 147 forintos árért. Tudja törölni a meglévőeket, és le is tiltani a gyűjtést. Az eredményhez be kell zárni a tárcsázót! (középső gomb hosszan nyom, a tárcsázót kihúzni valamelyik oldalra)
Kimenő hívás után a tárcsázóba tér vissza. Nekem ez nagyon furcsa, én ha befejeztem egy hívást, akkor nem akarok többet a tárcsázóval foglalkozni. Az On Call End ezt megoldja, egyszerűen az after an outgoing call-t beállítottam go to home screen-re.
-
torrentszaki
tag
válasz poganytamas #853 üzenetére
-
WesTM
őstag
Jászberényi tesco kemény2!!! darabot kapott, már nem tudtak előkotorni egyet sem...
Holnap Hatvanban még bepróbálkozok.
-
H_András
tag
Ma két teszkóban érdeklődtem, mindkét helyen azt mondták, elvben január elején érkezik majd újabb adag belőle (igaz azt már nem tudták megmondani, az egymagos vagy a kétmagos változat jön)..
Mondjuk én fel nem fogom, miért csak ez a két áruházlánc árulja (vagy legalábbis hirdeti), szemmel láthatóan nagyobb a kereslet a telefonért...Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal
-
szutyok13
csendes tag
Ebbe na telefonban sincs olyan üzemmód, hogy fülhallgató bedugására aktivizálódjon a kéz nélküli felvétel. Ez felejtős, vagy esetleg van rá valami szoftveres megoldás? Tehát 3 csengés után automatikusan felveszi ha pl. bicajozol.
-
kakukkos
csendes tag
Sziasztok!
Már hetek óta figyelemmel kísérem a fórumot. Örülök, hogy ilyen jól kinőtte magát. Nekem is meghozta a Jézuska a "Tepsifont". Működik, nem röccen, de néhány gyári alkalmazást a világért sem tudok róla letakarítani. Igaz, nem rootoltam - gondoltam, nincs rá szükségem, annyira nem vagyok egy IT zseni, de most, hogy itt megakadtam, és kínomban véletlenül telepítettem az egyébként letakarítani kívánt cloudtv 12 megás frissítését, úgy döntöttem, segítséget kérek. Hogy a viharba lehet innen törölni nem kívánt app-okat? Telepítettem egy Uninstaller nevű appot, de semmi olyannak a törlését nem ajánlja fel, amit szeretnék (Go Launcher, Cloudtv, Box, Stopper Watch, stb.)
Mit tanácsoltok? Vagy elkerülhetetlen a rootolás? Előre köszi a válasz(oka)t! -
kakukkos
csendes tag
Egyébként, ha már írok, gondolom, akik csak szemeznek a készülékkel, kíváncsiak az első tapasztalatokra. Neki(k) írom:
A 2. generációs (dual core) készüléket kaptam. A Mobileuncle-ben megnéztem - az iphon 4 kameráját örökölte. Nekem eddig egy Nokia 6300 és egy Nokia 6303 teljesített szolgálatot. Teljesen elégedett vagyok ennek a készüléknek a sokat szidott kamerájával. Gyors, gyorsan lehet törölni is, ha nem kell. Persze nem a kamera az első. A fő SIM-em Vodafone, térerő problémám nincs vele. A másik SIM Telenor. No itt vannak már gondok. A szobán belül gyakran teljesen elveszti a hálózatot. Mivel ezt a SIM-et csak hívások fogadására használom (egyre kevesebben ismerik ezt a számot), ezért ez nem zavar annyira. A szabadban nincs térerő probléma. Telefonáláskor a hívás minőségével sincsen semmi probléma. Eleinte nagyon halk volt a max. csengetési hangerő és a beszéd hangerő is, de Mobileuncle-vel sikerült orvosolni a problémát, ahogy a fórumban megtaláltam.
Ami nagyon tetszik, hogy a Google térképe kiváló. Rendkívül gyorsan megmutat bármit - nem kell várnom a térkép mozgatásakor egy ezredmásodpercet sem. Az útvonaltervezés is nagyon gyors. Igaz, navigálásra nem használom, csak címek megjelenítésére és útvonaltervezésre. Navigációra külön készüléket használok (azon FM transzmitter is van, így "nélkülözhetetlen".
A másik, ami nagyon tetszett, hogy a Google kereső és a Google térkép is megkeres bármit, amit (szó szerint) bemondok neki, a mikrofonon keresztül. Persze lehet, hogy ez egy "ősrégi" szolgáltatás, nekem új, és kiválóan működik. És POI-t is simán mondhatok neki, azonnal felismeri. Kiváló!
2x2.500 mAh akksi van hozzá. Folyamatos nyúzással 1 napot bír. Átlagos felhasználás (pár óra wifi, egész napos bluetooth, sok telefon) mellett szerintem másfél, 2 napot is bírni fog. Egyelőre nagyon elégedett vagyok vele.
Nem tudom, 1, vagy 2 fólia van rajta. Ezért biztos ami biztos, nem húztam még le róla (azt az) egyet sem. Nekem az a liftes bőrtok kéne leginkább hozzá. Nem tudom, hol lehet az ő méretében kapni, de asszem inkább csináltatni fogok egyet bőrből. Elegáns és vélhetően tartós is lesz. -
tomas01
aktív tag
Sziasztok. Az miért lehet, hogy van egy játék (rayman jungle) a grafika nem szaggat de a hangja igen.
-
törölt tag
válasz nokiaguru16 #855 üzenetére
Sajnos nincs mivel.31.-én leszek legközelebb otthon,akkor a fiam kameràjàval csinàlok és feltöltök videòt.
-
poganytamas
senior tag
-
pusihusi
addikt
Sziasztok telepítettem a Pc-re Win 7-et, de a Rootolás valahogy nem jön össze, úgy csináltam ahogy le van írva! Mi lehet a bibi?
Üdv. Feri!!
-
-
WesTM
őstag
válasz pusihusi #869 üzenetére
Voltam ma Hatvanban is, azt mondta a hölgy, hogy elvitték az összeset. Nem nyertem. Még talán 45k-ért is megvettem volna, de szerintem parkolópályára teszem az ügyet, hátha lesz a közeljövőben ilyen akció. Használtat nem akarok venni, akár 1-2 heteset sem, mert ugyan annyiért adják mint az újat. Akkor meg ne már... Sajnos nekem Szeged nagyon periférián kívüli hely. :S
[ Szerkesztve ]
-
SiliconStuff
csendes tag
Erre a gondra én a ZEDGE nevű alkalmazást javaslom. Ott az /sdcard/zedge/ringtones mappában vannak/lehetnek az mp3 hangfájlok. Másold oda a szükséges fájlt, majd szintén a Zedge lehetővé teszi a beállítását csengőhangnak vagy aminek akarod.
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.zedge.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC56ZWRnZS5hbmRyb2lkIl0.[ Szerkesztve ]
-
tomas01
aktív tag
Sziasztok. Lehet kapni olyan töltőt ami a másik aksit töltené de telefon nélkül? Ilyen dokkoló szerű?
-
tomas01
aktív tag
válasz poganytamas #879 üzenetére
Szia köszi. Ez nagyon jól néz ki. Azt hiszem én is veszek egy ilyet :-)
-
tomas01
aktív tag
Nincs valami olyan alkalmazás ami lehetővé tenné a hangerő gombal való fotózást?
-
RosszQtya
csendes tag
Sziasztok Urak!
Gondoltam kanyarítok egy jó sztorit, de nem jött össze! Múlt hét vasárnap(!) cserélték a készülékem, a boltban átnézett kb. 3-4 telón, mind gyárilag rossz volt a menü, de gondoltam elhozok egy másikat, hátha... jelentem, HÁT NEM HA!!
a hibák (2 készülékkel próbálva!)
-halk mint a fene telózásnál
-játéknál, ha ráfexem, akkor némi neszezést csak hallok...
-feltettem kb. 5-6 progit a play-ből, már közben elérhetetlennél vált a készülék! (persze mindkét kártyát aktívnak jelezte max térerővel)
-kb. 20 perc nyomkodás után, beáll ez a probléma bármit csinálok
-beállítom "repülős módba" nem változik felül a jelzés, mindenki online marad, holott nem
-innentől nem tudom visszakapcsolni rendesen, csak ha kikapcsolom a telót full
-kamerája merő förtelem...
szerk:
sokszor ha leteszed a hívást, benémul és percekig úgy marad! kilőni nem lehet, de közben online van, tehát eszi az egyenlegedPOZITÍV viszont, hogy ha csak telónak használom (tehát no gps, no folyamatos kijelző nézegetés), akkor fél napot is elmegy úgy, hogy csak 1%-ot esik a töltöttség (beépített kijelzés szerint! beállítások/akku/töltöttségkijelzés)
Ugyan ennyire sok hibával rendelkező készülékem soha nem volt, még el is néztem volna 1 kivételével mindet! Bocs, de nincs kedvem állandóan újraindítani!
Ezek voltak a "kalandjaim" egy hét alatt 2db Dual-os aTab5-el!
A korrektséghez tartozik még (reklám!) a gépet a Digistreet-nél rendeltem meg, 2 nap alatt hozzájutottam (személyes átvétel) és maximálisan segítőkészek voltak(!!), nem próbálták meg "megmagyarázni". Köszönöm a fáradozásuk ezúton is!
Nektek sok sikert a készüléketekhez, remélem több szerencsével jártok!
[ Szerkesztve ]
-=[beü]=-
-
tomas01
aktív tag
válasz poganytamas #883 üzenetére
Jaja azt láttam köszi
-
kakukkos
csendes tag
Poganytamas, Csongi, köszönöm a tanácsot. Túl vagyok az instrukciók alapján a rootoláson én is. Minden rendben folyt. A menüben megjelent a SuperSU superuser is. Viszont amit leginkább akartam, hogy törölhessem a Go Launchert, a CloudTV-t, a Boxot, stb., sajnos az azóta sem megy. Az Uninstaller app-ban meg sem jelennek ezek. A Play Áruházban pedig nem jelenik meg az az opció, hogy eltávolítás (pl. a CloudTV-ben csak frissítés ill. megnyitás lehetőségek közül választhatok).
Gondolom, valami beállítást kell még elvégeznem, hogy ezeket is megoldhassam. Erre van tanácsotok? Vagy bárkinek? Köszönöm, előre is! -
poganytamas
senior tag
válasz kakukkos #885 üzenetére
Én erre a célra (is) a Titanium Backup programot használom. Megvettem a pro verziót annak idején (nem olcsó, 1000 forint felett van), de az ingyenes változata is képes rá. Elindítod, rámész felül középen a backup / visszaállítás gombra, megkeresed a listában amit el szeretnél távolítani, egyszer ráböksz, és az eltávolításra kattintassz. Kettőt fog kérdezni, hogy biztos el akarod-e távolítani, értelemszerűen igen.
-
-
kakukkos
csendes tag
válasz poganytamas #887 üzenetére
Szia Poganytamas! Koszi az otletet. Sikerult. A masik hozzaszolast is koszonom!
-
SiliconStuff
csendes tag
válasz kakukkos #885 üzenetére
Erre való a Root Uninstaller ingyenes alkalmazás: https://play.google.com/store/apps/details?id=name.dohkoos.rootuninstaller&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5hbWUuZG9oa29vcy5yb290dW5pbnN0YWxsZXIiXQ..
Én gond nélkül eltávolítottam a Cloud TV, Viber és GO Launcher programokat, mert ezekre nem volt szükségem.
-
NGotti
csendes tag
Örülök, hogy megoldódott. Csongi megoldása tényleg egyszerűbbnek tűnik .
Viszont én eléggé rosszul jártam. Sajnos az én gépemnél az első három napban előfordult a már mások által is említett hiba, hogy nem vagyok elérhető/nem tudom megszakítani a hívást. Gondoltam hátha nem fog gyakran előfordulni, így nem vittem vissza. De tévedtem . A mai nap már háromszor kellett újraindítani... Jövőre vihetem vissza. Azért remélem nem az lesz, hogy visszaviszem, két hétig nincs teló, aztán visszaadják, majd megint ugyanaz a probléma és kezdődik elő.
Ejj, pedig tényleg megszerettem ezt a telefont. Én is úgy voltam vele, hogy nem zavar, hogy nem a legpontosabb a GPS, minősíthetetlen fényképeket csinál (legalábbis az enyém botrányos volt), de hogy egyik kártyán sem érnek el két óránként addig, amíg észre nem veszem, az már nem bocsánatos bűn .
Először én is a hidegre gyanakodtam, mert mindig akkor rosszalkodott, amikor beértem munkába, vagy vissza haza. De most legutoljára attól is besokallt, hogy a mozikezdés előtt kulturáltan lenémítottam...
A tanulság: Aki valami problémát észlel, az ne bízzon benne, hogy megjavul . Bár ezzel szerintem senki nem számol, nem értem én miben bíztam . -
Yoe
tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék ha lehet.
Próbálnám a hangerőt magasabb értékre állítani a Mobileuncle MTK Tools -al leírás szerint de amikor kilépek és vissza akkor megint az eredeti beállítás fogad.
Gondolom a set-tel kéne menteni?Vagy valamit még kihagyok?
Még olyan lenne hogy ha a telefont rootolom hogy tudom megnézni hogy sikerült-e a művelet?
Kösz előre is! -
tomas01
aktív tag
Sziasztok, bluetooth milyen verziója van a gépbe?
-
atab5phone
csendes tag
Sziasztok!
Én is nagy elégedettséggel nyomkodok egy MTK6577 atabot. A fórum hatására döntöttem úgy, hogy ezt választom Köszi Nektek!
Nagyon tetszik, bár ez az első androidos telefonom, még ismerkedni kell vele.
Tudnátok abban segíteni, hogy hol lehet beállítani, hogy bejövő hívásoknál lefordítva némuljon el a telefon?Előre is köszi a segítséget!
-
b0bcat
addikt
válasz atab5phone #895 üzenetére
Ezt nem minden telefon tudja. Ráadásul úgy rémlik nekem, hogy csak a 2.X-es Android rendszerek tudták ezt a fícsört, de ebben nem vagyok biztos.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz atab5phone #895 üzenetére
Flip / face down + silent keresőszavakkal elvileg jó esélyed van ilyen progikat találni. Sajna még egyiket se próbáltam így közelebbit nem tudok mondani.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Discord
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest