Új hozzászólás Aktív témák

  • Speedo

    tag

    válasz Intruder2k5 #1573 üzenetére

    Sziasztok!

    Új router után néznék, mivel meguntam a TP-Link problémáit, és erre a routerre gondoltam. Kérdésem, hogy mennyire stabil a router tomato-val (muszáj a custom firmware a rendesen bekonfigurálható QoS miatt, mert sok a VoIP telefonálgatás (skype és viber), és nem szeretném, ha a feltöltés elnyomná ezeket [jelenleg openwrt-vel ezt tökéletesen be tudom állítani, de megőrjít, hogy teljesen random időközönként DMA hibával elszáll a wifi]). Az internet sebességem nem indokolná ezt a routert, de hosszútávra tervezek és szeretnék végre egy beállítod és elfelejted eszközt, mivel nem tudok minden nap felügyelni rá, és újraindítgatni az egyes szolgáltatásait, ha valami behalna. Vegyesen (kábel, wifi), de főleg wifi-ről lenne használva a laptopok, és telefonok miatt.
    Továbbá létezik-e ebből több revízió, kell-e valamire figyelni (sajnos az előző routeremből jelenleg már tucat revizió létezik, és az újabbak egyre silányabbak) ?

    Előre is köszönök minden választ :R.

    Nézegettem még az RT-N16-ot a fórumon beleolvasva az elejébe nagyon sok negatív tapasztalattal találkoztam (nem tudom, hogy azóta mi változott az új revision-ök által), és mivel ez amúgy is az "utód" inkább ebbe invesztálnék hosszútávra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák