Új hozzászólás Aktív témák

  • lapat

    csendes tag

    Sziasztok!

    Munkatársamnak raktam össze egy gépet ilyen lappal. A problámáim a következők:

    1. XP install után szépen felrakosgatom a drivereket hozzá, de ennek ellenére marad egy ismeretlen hardver ACPI\AWY0001 azonosítóval. Gőzöm sincs hogy mi ez és akármeddig keresgélek a CD-jén nem találok semmit hozzá...

    2. A hangkártya driverét felrakom, de újraindulás után egyből elkezdi keresni a hozzá való drivert, amit "persze" nem talál meg. Ebben az a legfurcsább, hogy közben van hang, észreveszi, ha rádugom a hangszórót és egyébként minden szolgáltalás működik :F A listában viszont továbbra is ott szerepel az egyéb eszközök között "Audio Device on High Definition Audio Bus" néven.

    3. Próbáltam csinálni egy BIOS update-et. Eredetileg 1001-es volt rajta és gondoltam felrakom a 1202-est. Mindezt az ASUS Update-tel próbáltam elkövetni. A ROM törlése megtörténik és a flashelés is megy szépen folyamatosan egészen 87%-ig. Ott kicsit megakad, majd folytatja az eredeti sebességgel. Ellenőrzéskor azonban megáll 86%-nál és kiírja, hogy nem sikerült. Próblátam más verziókkal (1102), de ugyan ez a helyzet. Ha vissza akarnám tenni a 1001-et akkor sincs másképp.
    Ilyenkor mi a helyzet? Most megmaradt az eredeti BIOS? Egyelőre nem indítottam újra, mert félek a következményektől :B

    Bocsi a hosszúra nyúlt leírásért. Ha valaki tudna bármelyik problémámon segíteni azt nagyon szépen megköszönném.

    lapat

Új hozzászólás Aktív témák