Új hozzászólás Aktív témák

  • sunny474111

    tag

    válasz Djatis #2725 üzenetére

    Igen,bárki aki teheti olyan üzletből vegye ami kizárólag notebook-okkal foglalkozik. IPON-tól semmiképp! 3 nap után max ánusz gyöngyöt kapsz tőlük,cserét,pénzt vissza semmiképp.
    Ha a fekete képernyőktől eltekintek amik telepítésnél voltak eddig úgy tűnik szuperál a cucc. A teljesítmény tényleg nagyon jó notihoz képest. Viszont akinek fontos a jó szervíz,minőség,és főleg a hangzás,mondván h gémer és az se lenne utolsó szempont annak semmiképp sem ajánlom.
    A gépről kb így mostanra alakult ki a véleményem:

    +erős hardver
    +fasza design,hűtés
    +kijelző

    -gyári hibák (lásd asus rog fórum)
    -szoftveres hibák tömkelege (rog fórum)
    -a hang egy tragédia,ha megcsinálják a realtek drivert is max elfogadhatónak minősítem
    -harmat gyenge,lassú support/szervíz. Itt megjegyzem a fix direct-nél normális hangnemben beszéltek velem,megértették a problémám és próbáltak segíteni,legyen ez a mentségükre. Viszont az anus maga elképesztően bunkó egy társaság. X-szer hívogattam őket,hogy mi van a géppel. Még le se szartak,lekezelően beszélnek az emberrel,semmire se képesek,még információt se tudnak adni a géppel kapcsolatban,mikor lesz kész stb.,ha nem baszogatja az ember őket az életbe nem lesz az embernek gépe,így is 1 hónapba telt egy rohadt alaplap csere,mert képtelenek voltak alkatrészt szerezni. Egyszóval csillagos 1-est adnék az asusnak.

    Szerk:Ez egy teljesen szubjektív vélemény,kinek a pap,kinek a papné.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák