Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gti16v
őstag
válasz ScouserHUN #743 üzenetére
én 1280x 1024 be játszok grafika 3/3 as és a multi az 1 esen van és nekem is 8600 gt-m van ,és csak a sok ember van sok harcal,akkor lassul be egy kicsit...
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
gti16v
őstag
válasz ScouserHUN #747 üzenetére
úgy nem....mert amikor áttettem 3 asba a multit,elfelejtettem kivenni 1280 ból és ujra indult a játék...azt nem probálkoztam újra..de kiprobizom...hátha akkor nem szaggat be...
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
athomi
veterán
válasz ScouserHUN #758 üzenetére
Nem is a mentés teszi jóvá, csak arra gondoltam hogy kiszeded a mentésed, aztán mikor feltetted a teljes verziót, a mentésed vissza teszed és ott folytathatod ahol abbahagytad.
-
mad1
veterán
válasz ScouserHUN #764 üzenetére
7memoria blokk van,az nem csak 4 varos.azt hiszem 6 is van.
Ne szemetelj ! = Steam
-
DieHard
senior tag
válasz ScouserHUN #776 üzenetére
nem
-
feka007
veterán
válasz ScouserHUN #782 üzenetére
Azt hogy, van egy X1950Pro AGP-d, akkor a csati miatt nem fog elindulni?
-
addikt
válasz ScouserHUN #790 üzenetére
Javaslom olvasd el az alapelveket
-
illusiON
őstag
válasz ScouserHUN #825 üzenetére
én emg a gamepadot gyülölöm, mindenki amit megszok ..
4magosokon jobban teljesit mint 2magon?( : no woman no cry : )
-
whitezo88
nagyúr
válasz ScouserHUN #1509 üzenetére
detto nem bírok leszakadni róla
nagyon pozitív, hogy a crysissel ellentétben ez 1280x1024ben, minden maxra húzva, röccenés nélkül megy. a játékélmény pedig csodálatos.
amúgy elejnén furcsállatam, hogy elég gyengék az őrök és kéne nehezebb fokozat, de már találkoztam elit őrökkel (3. targetnál) illetve templarokkal akik elég ügyesek és nehezen halnak (pl meg akarod fogni és tökönrúg ). ez (3.boss) elég nehéz volt a sok őr miatt, vagy 4.re sikerült (először lezuhantam a tetőről aztán lekaszaboltak, utána 2x pedig még az elején nyírtak ki, de ez volt az első "boss" akit meg tudtam ölni hidden blade-del, mert mikor menekült, a "witnessek" lefogták és amíg kapálózott kapta a hátába az ajándékot )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- Denon DL-103 MC hangszedő
- Samsung EP-P2400 vezeték nélküli wireless töltőpad töltőfej nélkül új BONTATLAN
- Lian Li O11Dynamic XL (ROG Certified) Midi-Tower - fekete (O11DXL-X) + Vertikális GPU keret
- 1 TB SATA HDD WD Se Western Digital 3.5"
- (kb.új) Waizowl OGM Cloud red gamer egér (PAW3395, Nordic chip, 55g, 4k ready)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest