Új hozzászólás Aktív témák

  • RetepNyaraB

    veterán

    válasz Alg #2153 üzenetére

    Biztos így is megéri a tetves bandának.
    Egyébként amíg átlagnál ügyesebb vezetéssel előre tudsz jutni (persze nem a topba, az ma pénz, vagy már fullos garázs nélkül alma, akármilyen ügyes vagy), tehát sikerélményt ad ez a szutyadék, addig futni fog. Valóban nem értem az üzleti taktikát, de ezt sokszor megbeszéltük. Valamiért évek óta beválni látszó modell náluk. Minimál meló, maximál lehúzás.

    Utóbbi soknéhány multinál látom a törkevést a P2W erőltetésére, mióta roncsderby lett az egész. Ha létrejön egy kick-crash lehetőség, egészen biztos vagyok benne, hogy egy kis heurisztika megoldja a sofőröktől függetlenül. Persze más kérdés, hogy a frusztráció miért sarkallna vásárlásra, de biztos így van, ha ezt csinálják.
    Mikor épp nem kapok gyomorfekélyt a gonoszul megírt program miatt, akkor mellesleg látom, hogy a rengeteg lúzer, aki bevásárolt Lambót, vagy pláne mondjuk f12-t (jelen multi), 70%-ban egyáltalán nem tud vezetni és lazán alázom egy Asterionnal, urambocsá H2-vel.Tehát bár remeg az ujjam a vásárlás gomb felett, de pont ezért nem fogom megtenni, sohamár :N

    "I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

Új hozzászólás Aktív témák