Új hozzászólás Aktív témák

  • Real_Necro

    veterán

    válasz mirci18 #11034 üzenetére

    Ugyan, az még nem nehéz... majd szaladgál bútorok tetején, kigyomlálja párod virágait, összetapossa a kiskertet, tele szórja a szépen füvesített udvart kaviccsal... :DDD És akkor még nem említettem konyhaátrendezést, biztonsági zárak kinyitását, meg a bútorok, falak elkerülhetetlen összepiszkolását. :DDD

    Igyekszik az ember mindig ott lenni meg oda figyelni, de van amikor csak egy pillanat szüleménye... ;) A lényeg, hogy nagyobb baj nem történt, nálunk volt, amikor a sarokülőről pörgött lefele és fejelte meg a vastag szőnyeget. Kb mióta meg jó az idő és sokat van kint, mindig van valami "háborús sérülés", pedig egész biztonságos a kert.

    DeFranco:

    Nálunk az etetőszék mellett van egy ilyen szett:

    Persze ez nem oldja meg a problémát, de nálunk ha nem az etetőszékben ül a gyerkőc, akkor a kis asztalánál terítünk meg. Pl egy Dörmit, vagy kis sütit mindig ott fogyasztja el, így nem viszi messze a morzsát... :)
    Nekem egyébként a fellépős szék tetszik, annak ellenére, hogy ára is van...

    [ Szerkesztve ]

    „Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Új hozzászólás Aktív témák