Új hozzászólás Aktív témák

  • Real_Necro

    veterán

    válasz emmm #10045 üzenetére

    Lefagyasztott tej emlékeim szerint nálunk sem vált be, ellenben a lefagyasztott előkészített csirke, zöldségek pl igen. Persze ezek mindig a frissen készített krumpli meg cukkini, stb mellé voltak zömítve.

    Nálunk nem volt soha szabályzás abból, hogy felvegyük vagy ne, hagytuk kúszni, mászni, majd tipegni a lakásban. Inkább úgy voltunk, azt mondtuk nagyszülőknek, hogy nem ölbebaba, azaz nem kell folyamatosan cipelgetni meg tartani. Tud szépen járni, sőt, szaladni, hagyni kell had menjen. Nem is viszi túlzásba, hogy felvegyük.
    Az asztalnál evés nálunk is alap, ez akár nagyszülőnél, akár otthon de be van tartva. Nasit, mint kölesgolyó, vagy alma szelet, vagy banán, esetleg albert keksz stb, azt ehet "közlekedve", ebből pl kölesgolyó meg alma sokszor ki is van rakva tálkába az asztalára aztán ha megkívánja, eszik belőle, ugyanígy a teája is mindig kéznél van, kiszolgálja már magát pedig csak lassan 16 hónapos. A sarokülőn azért nem, bár néha találok elrejtve 1-2 kölesgolyót. Szerencsére a gyümölcsöt nem rejtegeti, azt vagy elfogyasztja, vagy oda adja kezünkbe, ha már nem kéri. :)

    „Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Új hozzászólás Aktív témák