Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
Ezért is gondoltam, és nem is bántásból írtam amit írtam Aaron14 hogy valszeg a következő gép sem lesz teljesen homogén matt fekete, kisebb bevilágítások és minimális IPS glow valszeg jelentkezni fog, de nem sokszor van olyan hogy teljesen fekete képernyőt nézel, úgyhogy sztem a következőbe próbálj belenyugodni és használni élvezettel a gépet. Ne túráztasd magad, így is baromi jó az a kijelző.
-
buvartacsko
addikt
egyiket se tanulmányoztam át tüzetesen, mert nem szeretek és nem is nagyon kell prezentációt készítenem. biztos hogy van amiben többet a powerpoint, de valóban a keynote nagyon szimpatikus. sokkal jobban kézreáll, és logikusabbnak tűnik mint a powerpoint.
amúgy meg tudtommal, a keynote jobs kérésére készült el hogy ilyen prezentációkat tudjon csinálni mint amilyeneket láttunk egy párszor. gondolom azért volt némi igénye, nem mondanám rá hogy szar vagy hogy használhatatlan.
-
buvartacsko
addikt
srácok, yosemite alatt, screensaver résznél, ha rámentek a screensaver optionsra akkor nektek sem úszik be a menü úgy mint anno 10.9 alatt? (most csak ezt hoztam fel példának, rengeteg helyről eltűnt ez az animáció...)
vagy csak én küzdök ezzel a „problémával“? :S
tököm ki van, anno bevezették ezt a sok animációt, szép volt minden stb, 60 fps meg minden. most meg olyan mintha egy kiherélt fos bétát használnék... minek kell kivenni egy ilyen animációt? hogy még flatebb legyen minden? köszönjünk meg a tetves ms-nek hogy kitalálta ezt a szerencsétlen flat szarságot.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz Viszlát #28751 üzenetére
Pont most akartam újratelepíteni. Köszi, így inkább nem fogom. Pont ettől féltem, hogy kb örülök hogy csak ennyi gondom van, nehogy előjöjjön egy csomó más is.
Gondolkodtam már én is a 10.9-en, de annyira kényelmes hogy a hívások és az SMS-ek átjönnek a Mac-re is. Most is hívás közben jött egy SMS, amiben segítséget kértek. iPhoneon simán ment a telefonálás tovább, Mac-en meg megírtam a választ, ENTER és kész is vagyunk. Ez nagyon kényelmes.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
nektek yosemite alatt melyik photoshop megy hibátlanul? a legrissebb nálam kilép új képnél.
-
buvartacsko
addikt
Ha fel akarok rakni egy 10.9-et a Yosemite mellé akkor mit kell tennem?
Lent van egy 10.9.4 DMG, felrakom pendrivera, Disk Utilityvel lecsípek egy darabot a Yosemite partíciójából, majd simán feltelepítem pendriveról? Lehet ezzel gond? Esetleg ilyenkor az Internet Recovery particiót módosul? Valami OSX szaki válaszolhatna.
TigerCat: érdekes módon, soha nem hittem volna, de én meg rászoktam arra hogy a Safari full screenben fut az első virtual desktopon, így mindig csak elmegyek egyet balra és itt a böngésző. A többi meg mind 2. desktopon. Kényelmes. Mondjuk ez csak a trackpad miatt milyen kényelmes gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
Raktam egy 10.9-et a 10.10 mellé. Sajnos az van amire számítottam h lesz. Sokkal kiforrottabb a GUI. Nincsen össze csapva. Minden a helyén van, mindezek mellett szuper vajsima minden, 60, sőt 120 fps az egész rendszer. Eszméletlen, hogy hogyan tudták ennyire elcseszni a Yosemitet. Nagyon erősen gondolkodom hogy vissza megy elsődleges rendszernek a 10.9, mert én ezt az UI Lagot már nem nagyon tudom elviselni hosszú távon...
-
buvartacsko
addikt
-
buvartacsko
addikt
Itt mindenki elfelejtette hogy a régi gépek is megmaradtak? Mindenki elfelejtette hogy kurvára nem kötelező megvenni a MacBookot hogy ha az ember nem érzi magát célközönségnek? Az új billzet és trackpad nagyon király, nekem ezek nagyon bejönnek. Viszont továbbra is az Airt választanám, nem én vagyok a célközönség, ellenben ha lenne egy erős desktop gépem, akkor már inkább az új MB-t választanám, mert másodlagos gépnek nagyon csúcs a gép, nagyon szuper cucc lett, ez már tényleg TELJESEN hangtalan. Ez nem elsődleges gépnek lett tervezve, kivéve akinek elég ennyi, mert higgyétek el van akinek elég. Nincsen ezzel semmi gond. Nem lesz lecserélve a Pro gépeken minden USB-Cre. (Amit mellesleg nem az Apple találta ki, hiába írja ezt Lugosi kolléga.)
-
buvartacsko
addikt
válasz lugosi #29629 üzenetére
az miért gond hogy jobb hardver került a régi gépekbe? az árak miatt meg nem az applet kell hibáztatni, hanem az ország vezetőségét... találsz most 330 ezer forintért azonnal átvehető macbook air early 2014-et, 8GB/256GB. (új, magyar bill, 1 év gari, bontatlan, áfás számla)
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
milyen osx frissítésről beszéltek? rohadtul nem látok sehol 10.10.3-at.........................
-
buvartacsko
addikt
nekem olyan kérdésem lenne, hogy aki macbookot akar venni, az miért nem használja először a keresőt és ismerkedik meg a modellekkel előtte? esetleg miért nem írja le, hogy neki egyébként mik az igényei? mert ha azt akarod hogy 4-5 évig jó legyen akkor egy 10 éves iBookot is vehetsz amennyiben csak szöveget szeretnél rajta szerkeszteni... hülye kérdésre hülye válasz.
napi 2-3x bejön valaki és megkérdezi hogy milyet érdemes venni, legyen már annyi eszetek hogy legalább pár alap dolognak utána néztek, mert uncsi hogy 2-3 oldalon keresztül arról szól minden második a nap a topic hogy valakinek ki kell deríteni hogy egyébként mire szeretné használni 4-5 évig a használt macbookot...
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
Hey!
Használja már valaki A kapitányt? Sok embernek szolgálhatok sztem örömhírrel:
"Not noticed anything major yet but jesus on a velociraptor it's snappy as hell, all of the animations have gone turbo! (i5 MBP 2012).”
"Everything now feels buttery smooth on a stock retina iMac. “
“They've also dramatically sped up the animation duration for the fullscreen mode transition, which is SOOOO much better.
“
“Well I promise you it's not a placebo effect.""I'm running a 2013 retina macbook pro.. I must say, its super smooth.. All apps are working right now.. That includes Adobe.."
-
buvartacsko
addikt
OSX 10.11 El Capitan Hands On + Speed Test! (60FPS)
OSX 10.11 Beta 1 tested on baseline Macbook Air 11 (2013), its really fast!
-
buvartacsko
addikt
Just installed DP1, and this is the fastest, smoothest, and most responsive Apple OS I've ever worked on. Every single animation is quick and buttery. Safari pages load instantaneously and without delay. Applications load at least twice as fast. Boot time seems to also be cut in half. I'm shocked at how good this update is!
Currently running on a 2015 rMBP 15" w/ Radeon.
EDIT: other examples of speed—
Mail initially upgrading my database took one second versus the typical 20-30 seconds seen in past OS upgrades. The entire mail app is also 100% smooth and much faster.
Photos opens instantly. There re no perceptible UI delays in this program anymore.
Adobe CC launch times are also halved.
All App Store pages load instantly. No more delays in this app.
-
buvartacsko
addikt
Metal supported card families:
Nvidia – GeForce gtx 4xx and newer
Intel – HD4000 and newer (ivy bridge and newer)
AMD – HD7000 and newer.Én innentől nyugodtan alszok, és szerettetel várom A Kapitányt.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 2020 M1 16gb 256 SSD 27% Áfás Magyar Billentyűzet
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- !! 1 ÉV GARANCIA !! ÚJ állapotú, magyar bill, Apple Macbook Air 2022 M2 8GB RAM 256GB 97% AKKU
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest