Új hozzászólás Aktív témák

  • Smiley

    őstag

    válasz bmakszim #67894 üzenetére

    Feneket... Tok jo dell es hp gepeket kapni, amik ezerszer jobban hasznalhatok vallalati kornyezetben. Oriasi szivas mind uzemeltetes mind user szinten. Annyira utalom, hogy status szimbolum lett belole, meg azokat az idiotakat akik azt hiszik, hogy ettol sokkal jobb/tobb az eletuk. Csak a windows a parallels meg az office meg +200e aztan kell meg paragon mert ugye minden kulso disk/pendrive NTFS, kell hdmi ethernet usb meg minden szar adapter, plusz tapkabel mert ugye nem eleg hosszu es mar nem adnak hozza. Aztan szivnak vele honapokat, hogy elbaszott a kiosztason semmit nem talalnak meg, minden masodik levelirasnal bezarjak az outlook-ot. Az outlook amugy is meger egy miset... Ezt a szart nem lehet normalisan AD-ba rakni, szoval a user management is egy halal, a nyomtatokat kulon kell telepitgeni, a safeq nyomtatas nem megy mert ahhoz AD auth kellene, az epson driverben nem lehet default kikapcsolni a 2 oldalas nyomtatast, es meg orakig sorolhatnam.

    En ezt nem neveznem munkara valo gepnek. A dell/hp-nel tudok venni olyan garit venni, hogy 24 oran belul kijon a szervizes es addig nem megy el amig nem mukodik a gep. Itt meg szenvedhetek a gariztatassal. Ez mar csak azoknak jo akik egesz nap rajzolgatnak, programoznak vagy servereket idomitanak, bar az utobbira is mar egyre kevesbe alkalmas.

    Szerintem kevesen hasznaljak itt olyan regota mint en... Volt amikor ok gyartottak a legjobb melos gepeket a legjobb software-el, hol van ez stabilitasban a 10.3.9-hez??? Sehol. Most ok gyartjak a legjobb facebook-os trendi cuccokat, amit vesznek mint a cukrot.

    [ Szerkesztve ]

    Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...

Új hozzászólás Aktív témák