Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Litta08

    csendes tag

    Sziasztok! Egy rokonomtól "örököltem" egy 2019-es 13 colos MacBook Prot. Ez az első Macem, szóval még ismerkedem a márkával, rendszerrel eddig elég jónal tűnik :)

    Viszont egy dolog nem hagy nyugodni: normális, hogy ez a gép ennyire melegszik? Amikor csak böngészgetek rajta, akkor is érezhetően meleg, de amikor kicsit jobban terhelem, akkor a touch bar feletti részen konkrétan forró! A múltkor amikor az ölemben volt, és az alja érezhetően melegítette a lábamat. Egyébként pedig 99%-ban íróasztalon van használva. A ventillátora viszont elég ritkán kapcsol be, akkor 1-2 percig elég hangosan pörög, majd leáll. A ház viszont használat közben folyamatosan meleg, főleg a touch bar felett, érezhetően az a legmelegebb része.

    Rákérdeztem a rokonnál, ő azt mondta ez azért van, mert az egész ház fémből van, emiatt jobban átveszi és eloszlatja a hőt, de nem kell aggódni, ezeknél a gépeknél normális. Való igaz, hogy a műanyag házas Asusomnál nem tapasztaltam azt, hogy az egész meleg, az csak egy tenyérnyi helyen hevül fel.

    Ti mit gondoltok, tényleg nincs miért aggódnom vagy ez egy Macnél sem normális? Tekintsünk most el attól, hogy eleve meleg van, itt benn a lakásban 24-25 fok van, illetve a dolog már a hőségriadó előtt is fennállt. Nem volt még Apple notebbokom, szóval nem tudom mivel összehasonlítani.

Új hozzászólás Aktív témák