Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    válasz bandiras2 #27413 üzenetére

    Sok animét láttam már, de most csak pár olyat sorolok fel ami tetszett: Android Kikaider, Berserk moviek, Blood+, Blue Gender, Corpse Princess, Deadman Wonderland, Dusk Maiden of Amnesia, From the New World (kedvenc), Hell Girl, High School of Dead, Kiddy Grade (kedvenc, a második nem tetszett), Slayers, Spiral, The One Being Sung, The Wolf Children Ame and Yuki, Wolf's Rain, Yu Yu Hakusho (kedvenc). Persze a teljesség igénye nélkül. Még írhatnám ide az Angel's Egg-et, Elfen Lied-et stb, de akkor a lista sosem érne véget. Első animém azt hiszem a dragonball volt, majd jött a pokemon, digimon, bayblade, inuyasha. Egy Hayao Miyazaki A vadon hercegnője c. műje indított el az úton, hogy utánanézzek ennek a műfajnak és azóta követem, nézem és élvezem a műveket. Újabb animék közzül a Tokyo Ghoul, Sidonia, Barakamon, Brinhyldr in the darkness, Akame ga kill és Attack on Titan (wew) volt.
    Műfajok között elég nagy szórás van nálam, mert az akciódús shonenen át egészen a drámai siratósig mindent megnézek, csak üsse meg a mércét amit elvárok: Legyen története, kidolgozott karakterei (nem feltétlen a rajzolásra gondolok), HANGULATA és megfelelő befejezése, ami nem mindig van meg. Sokszor érdekesen indul egy-egy anime, de ahogy halad előre úgy válik érdektelenné. Általában elkerülöm a mechás műveket, de a mostani Aldnoah.Zero nagyon bejön. :)

    Aktuálisaim:
    Monster, Aldnoah, Tokyo Ghoul, Read or Die, Hellsing, Ghost in the shell, Barakamon, Akame Ga Kill és a fentebb ajánlott animém. Írnék még valamit, de megéheztem és így már nem fog az agyam. :D

    F34R
    Már létezik 3d nyomtató. ;]

    [ Szerkesztve ]

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák