Új hozzászólás Aktív témák

  • Nova96

    őstag

    Another

    +OVA avagy 00.rész

    A történet nagyon érdekes én nem hittem, hogy hasonló vége lesz mint a Shiki-nek de ettől függetlenül jó története volt. A grafika nagyon rendbe volt az figyeltem meg néha a táj vagy ami hátrébb van az sokkal szebb de ez ritkán fordult elő. A zene nagyon jó volt főleg a zenei alá festések adta a hangulatot. A kapcsolatok... a vége felé azt hittem lesz valami de nem. Vagyis épphogy valami. A befejezés le lett zárva, de én ettől függetlenül várnám a folytatást persze nem más szereplőkkel. Nagyon jó volt, de nekem csak
    9,5/10

    Gosick
    Egy történet amiben Sherlock Holmes loli köntösbe van és sok kalandot él meg, talán így lehetne leírni. Még kicsit hatása alatt vagyok, de a többivel is vagyok.Nagyon tetszett a története kis történelem babrálás és +1 ország de nem baj.A szereplők elégé kidolgozottak voltak és szerencsére fejlődtek a szereplők. A grafika néha nagyon szépet "domborított" de inkább átlagos. Az OP1 ÉS ED1 nekem nagyon tetszett a második már gyenge volt. Az átvezető zenék is jók voltak. A vége tetszett, de azért lehetett volna érzelmesebb a vége, végül is nem egy év telt el azóta. A 9 és a 9,5 között variáltam, de sokkal többet vártam ettől az animétől lehet, hogy az ismertető miatt de végig úgymond egyhangú volt a történet mert nem volt sehol kiemelkedőbb pedig a végén vártam, hogy felpörög az esemény vagy valami hasonló de nem történt. Mert általában valahol mindig felpörög az esemény itt nem volt ilyen. Nagyon tetszett csak azt a egy két dolgot ne rontották volna el.
    9/10

    Highschool of the Dead

    +OVA

    Fogjunk egy komoly történet és világ végét adjunk hozzá ecchit és élvezzük a hatását. Nagyon tetszett a története és a megvalósítása ritkán láttam nem elbaltázott zombis történetet. A szereplőkről annyit miért mindig egy bal*asz a főszereplő.....de ez az átlagnál is hülyébb feljebb leírtam miért. A grafika nagyon rendbe volt, sőt a karakter rajzolása is. A történet komolyságát nekem nem adta át, de nem is gond épp ezért ilyen jó. Talán ami kicsit idegesítő lehet nem ecchi szereti embereknek mindenki lány Takashire hajtott de ez minden ecchiben elő fordul. Rövideden, nagyon tetszett és folytatást neki ne csak igérgesék.
    OVA....személyiség változás és történet változás.... az elején tetszett de nagyon komolytalan lett. Egyáltalán nem hozza az anime szintet 1x nézhető. De ettől eltekintve az anime az.
    10/10

    Hoshi o Ou Kodomo (Children who Chase Lost Voices from Deep Below)

    Ez az első anime film amit láttam és röviden tömören nagyon rendbe volt. A grafika valami eszméletlen szép volt, igaz nem tudom a többihez képest milyen de nekem tetszett igaz az anime szereplők nem voltak olyan kidolgozottak mint a táj. A történet elégé érdekesre sikerült és tetszett de valahogy befejezetlen számomra a vége miatt de szerintem nem is lesz folytatása, miért lenne. Volt egy kis érzelmesség benne azt át is adta a történet kis kalandozás és végül is egy szerelem kezdte.(?) Érdemes megnézni, mivel ez film szerintem itt újabb top listát indítok el és egyenlőre ez, kicsit túlzás látszik de
    10/10

    5 Centimeters per Second

    Ez egy komoly film és tetszett is de, volt egy kis hiány érzetem a végén. A egyel fentebb írt film készítője is ez, nagyon egybe vannak a munkái ahogy látom. A grafika ugyan olyan, sőt szerintem kicsit jobb a karakter ábrázolás mint a fentebb írtnál. A történet egy élet a pofontól 1x leírtam ide miről is szól de inkább nem spoilerkedek. Szóval, csak röviden szerelmes vagy de nem lehetsz vele. Mivel dráma így nem írhatom "miért volt olyan sok idő húzás" mert hülyének is lennék nézve. A zene is rendbe volt. Nagyon tetszett kicsit élet szagú volt az egész nem mese.
    9,8/10

    Lentebb kifejtem miért ennyi a pontszám, nem fogok ilyen hülye pontozás adni gyakran.
    A történet tetszett, de innentől elég sok SPOILER tartalmazhat, amire ha lehet kérnék választ itt vagy pm-be.:

    Miért nem találkoztak később? Erre valahogy nem kaptam válasz csak annyit,hogy túl messze van. Leveleztek, de nem találkoztak egyszer sem utána pedig meglehetett volna oldani. A végén amikor már felnőttek akkor valami feltűnt vagy csak hülyén értelmeztem. Arról beszéltek előtört egy régi elmék 13 éves stb. és utána írja hiába emailezünk ha szívünk nem ér össze. Vagyis mi? Elfelejtették egymás de emaileznek?! Aztán a vége találkoznak, de a nő nem várja meg a férfi meg lök egy mosolyt, hogy milyen jó láthatja. Előtte meg otthagyta a munkáját, hogy találkozzon vele és erre mosolyog. És akkor a vége nem jöttek össze?

    SPOILER VÉGE

    Kore wa Zombie Desuka ? Of the Dead

    Az első évad nagyon jó volt és féltem, hogy nem hozza a második azt a szintet és sajnos igazamat lett. Volt olyan amikor újat mutatott fel az anime de általában épp, hogy hozta azt a szintet sőt néha túl sablonos dolgokat vettek elő. Lehet én vártam a második évadtól mert az elsőn végig szakadtam itt csak felén körülbelül. A grafika hozza ugyan azt a szintet, zene nem a legjobb de 1x meghallgatható. A történet felmutatott újat, de túl sokszor történet szálat változtatót így nem nevezném történetnek, csak hülyéskedésnek. Nem is írnák többet róla, jó volt de azért jobb is lehetett volna.
    8/10

    Papa no Iukoto wo Kikinasai

    Egy kis élet szagú aranyos kis anime. A történet kicsit meglepő és kicsit más mint amit eddig láttam. Volt benne egy kis dráma, de főleg az aranyosságra hajazott és az élet mindennapi gondjaira a szereplőinknek. Amik persze nem mint volt életszerű, de ettől eltekintve nagyon aranyos és kicsit tanulságos is. A grafika kicsit túlvilágított/túlszaturált színe voltak főleg napfénybe de nem annyira feltűnő. A végének kifejezetten örültem mert rég láttam boldog befejezést. Aki szereti az aranyos animéket mindenképp nézze meg.
    9/10

    Hauru no Ugoku Shiro (Howl no Ugoku Shiro)

    Nagyon hosszú volt jó értelembe igaz néha alig történet valami, de nagyon érdekes volt. Kicsit lassan indult be az eleje, de utána már jobb volt. A történet magában érdeke sok dolgot feldolgoz és a gépek is érdekesek. A történet elégé összefüggő volt és könnyen követhető, igaz egy dolgot nem értettem, de az lentebb spoilerbe írom. A grafika rendbe volt túl sok CG volt benne vagy ha nem is CG akkor nem tudom mi de elégé megfogta a gépet így a 6. verziót szedtem le és csak akkor lett jó. Az a kevés zene is jó az ED kifejezetten hallgatható. A karakterek jól megvoltak választva, talán az öreg nénivel van kis bajom hirtelen személyiség fejlődés, de talán még érthető is miért.
    9,5/10

    SPOILER
    Ha rajta van az átok és tudja Howl miért nem szedte le, még a végén mert ahogy láttam boldogság függő mennyire öreg.
    SPOILER VÉGE

    Kämpfer

    +2 OVA

    Ettől az animétől annyira vártam a borderline hentai részeket e helyet egy sima ecchit kaptam, kivéve a OVA-ban szerencsére ott volt benne egy kevés. A történet kicsit hülyeség, de ecchi-től nem várok normális történetet. Igaz, az elején tetszett a vége felé egyre inkább háttérbe csúszott a történet. A szereplők rendbe van egészen a főszereplőig.... megvan az eddigi bal*;sz kategória nyertese, hogy ez mennyire egy hülye néha azért vágtam egy két facepalmot lehet meg kéne nézetnie magát nincs e baja.:DDD A grafika átlagos a zene is.
    12. rész+2 OVA ha nincs a két OVA nagyon lehúztam volna de így.
    7/10

Új hozzászólás Aktív témák