Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgqjx
aktív tag
Lehet, mert ez itt nem Közép- vagy Kelet-Európa?
Itt a hétköznapi ember is vesz ilyen autót, nem csak az, aki meg akarja "mutatni". A jármű a többségnek itt használati eszköz, nem "farokhosszabbító". Itt jóval ritkább, hogy egy hátsókerekes autó levillogjon, ráadásul nem is biztos, hogy "kivagyiságból" közlekedik. Persze előfordul, mint ahogy az is, hogy az autó gazdája keletebbről jött. Amit előadtál, az alapján azt érzem, hogy az otthoni tapasztalatod alapján úgy gondolod, hogy itt is így megy. Szerintem nagyon más a közlekedési morál itt és otthon, feltételezem nemrég óta élsz kint, ha ez még nem tűnt fel.De had kérdezzem meg, szerinted egy nő:
-mekkora köbcentis és milyen jellegű járművet vezethet?
-motorozhat?
-szoknya helyett vehet fel nadrágot is néha?
-kötelező viselete a csador?Mi alapján döntöd el, hogy egy autó "férfiautó"?
Ha megengeded, annyit javasolnék, hogy próbáld otthon hagyni az otthoni világszemléleted. -
Viszlát
addikt
Nem neveztelek nőgyűlölőnek, de a skatulya-kényszereddel meg én nem tudok mit kezdeni. Ez egy autó, bizonyos adottságokkal, ami vagy tetszik valakinek (nemtől függetlenül), vagy nem. Neki ez tetszik és nem gondolom, hogy ez bármiféle magyarázatra szorulna. Azt feltételezni, hogy emögött kivagyiság van az én szememben a tipikus - rossz értelemben vett - kisember fals világképét mutatja, süt a szavaidból a lenézés, pedig nem ettől leszel valaki/több, a világ sokkal több és sokszínűbb mint amennyit a gyufásdobozodból látsz. Valószínűleg nem vezettél még sosem ilyen kategóriájú autót, vagy szimplán nincs hozzá érzéked (illetve esetleg nem érdekel), ha nem tudod felmérni mennyivel többet nyújt, mint egy Skoda vagy VW vagy Vauxhall...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
félisten
> Lehet ítélkezni rólam, de a véleményem emiatt nem fog megváltozni.
Nem az itelkezes miatt kellene megvaltoznia a velemenyednek, hanem az ervek miatt.
Az egy dolog, hogy kivagyinak tartasz egy S6-ost, de hogy szerinted ez noknek kevesbe elfogadhato, mint ferfiaknak, az kozepkori.
while (!sleep) sheep++;
-
eszgé100
őstag
Ezt en sem tudom megerositeni, eleg sokat autopalyazok, es nem egyszer van hogy izmos sportgepeket elozok, mert nekem eppen sietosebb, ma pl egy M3-as es egy Porsche mellett mentem el, es valahogy egyikben sem volt meg a kenyszer, hogy visszakettopadlogazzal visszaelozzon
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
tildy
nagyúr
Nekem vajon mit ajanlasz 180 centis magassagra, tobb mint 90 kg-ra, jahm es csak sedan lehet? Igaza van viszlatnak, nagy korlatoltsagra vall ez a sovinizmus. Miert ne lehetne egy nonek ilyen autoja? Miert ne kellhetne neki? Ahogyan nem minden ferfi egyforma, ez igaz a nokre is.
Hozzad hasonloak zavarjak vissz a konyhaba a noket, szivatjak a noi mernokoket, es meg lehetne sorolni.
Argh. Faj ez a... mentalitas.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Politika
- További aktív témák...
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest