Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
-
Carline
őstag
válasz Laza... #76000 üzenetére
Én a görög buszos nyaralásra mindig a szünetmentesem 7.2Ah 12V akkuját viszem egy oda való csatikkal ellátott szivargyújtós micro-usb töltő kíséretében.
Oda és visszaútra nekem és a lányomnak a telóját, keresztgyerek tabletjét szinte folyamatos használat és töltés mellett elviseli.
Nehéz (kb 2.5kg) emiatt kényelmetlen de az erő vele van.[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
Nem tudjátok hogy a Beex Octagon telónak melyik kínai telefon felel meg?
Vagy esetleg tudtok helyette ajánlani MT6592 SoC 2GB rammal telót, ami hazahozva ilyesmi árban van?˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz b0bcat #81482 üzenetére
Köszi. Nem néz ki rosszul. Akkuja is elég jónak tűnik a 2500mAh-val. Van értesítési led is ami számomra pluszpont.
Elég sok webshopot ad fel, ahol van a készülék. Melyikből gyors és biztos a szállítás?˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz b0bcat #81488 üzenetére
A csoportost néztem hardveraprón, de ott most kezdene a 3. kör... az meg soká zárul.
Megnézem a Minideal-t, ha az ajánlott webshop.szerk.:
Nos megnéztem Minidealnél DHL-el 180$ + áfa = ~54000 Ft
Nem rossz, még így is 10-el a Beex alatt lennék.[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
THL W200s meg a Coolpad F1 között nem tudok dönteni.
Egyikben ez jobb, másikban az.
Melyik lehet a jobb vétel. Kb egy évben gondolkodok, utána újítok.
KitKat van hivatalosan, működőn valamelyikre?[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
válasz atthany #81644 üzenetére
Ja a THL 1/32 az F1 meg 2/8-as, bár MicroSD-vel használom így a belső rom nem annyira vészesen kevés.
Az akku az F1-ben nagyobb kapacitású.
Értesítési led és GG mindkettőben van.
A fényképező is az F1-ben jobbnak tűnik.
GPS-t lenne még jó tudni, hogy milyen a két készülékben, mert most MT6589 SoC telóm van és eléggé szétszórt GPS ügyben.
Valamint az, hogy a vakuját lehet-e elemlámpaként használni és megfelelő erősségű-e?
Árban nincs nagy eltérés a kettő között.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz WOT-H-A-C #81656 üzenetére
Az F1-nél többen jelezték hogy ment rendben a GPS. A w200s-nél nehezebb szűrni, mert egybe van a w200 topikjával.
A mostani telóm tudja az OTG-t (ritkán de használtam pendrive-val, vagy sd kártya olvasóval) a w200s is kezeli az F1 meg nem.A mostanában megjelenő MT6595 tolni fog ugyan az árakon lefelé?
-
Carline
őstag
válasz WOT-H-A-C #81658 üzenetére
Na mit mond a varázsgömb?
Bár az is igaz, ha mindig csak egy keveset várok, akkor akár azért mert jön egy újabb SoC vagy azért, mert az újdonság lecseng lehet hogy kisebbek lesznek az árak.adams55: láttam a linkelt tabletet. Teljesítményhez, technikához képest jó ár, bár ez azért az első fecske. Majd ha a többi kínai név is tesz ki terméket, akkor már tudom, hogy milyen az árképzésük.
Félek, hogy a MT6595-öt majd csak a FHD, 5.5" vagy nagyobb tepsik kapják meg. Az meg -pedig nagy kezem van- már nagy lenne nekem is. Tapasztalat, mert volt egy rövid ideig Goophone i9 5,7" teló nálam.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz svgyula #81663 üzenetére
Na az tetszett a fórumukon, hogy valaki rákérdezett miért nincs benne értesítési led.
Az volt a válaszuk hogy a beérkezett vélemények alapján mást tartottak fontosnak, azért nem tetettek bele/ gyártatták le azzal.
Egyszerűbb lett volna azt, hogy a pcb-re nem tett a gyártó, őmiattuk meg nem fog...tolvaj!: az 5.5" a leírtak miatt nem játszik nálam. Tényleg nagy.
[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
válasz s3nsitivity #81686 üzenetére
Ez olyan mint nekem ifikoromban mikor bejöttek a laptopok a laptop kiejtve is laptop volt.
Most előszeretettel leptopnak hívják, de nem tudom úgy mondani. Nem áll rá a nyelvem.szerk: meg nem csak hogy nem áll rá, de ránézek arra aki mondja és azt gondolom: kiscsikóóóó...
[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
Tetszik a Redmi 1S és a Coolpad F1 teló.
A Redmi-nél jelenthet hátrányt az, hogy abban "csak" négymagos, de Snapdragon 400 van?
GPS a mostani telómban (MT6589) elég tré, a Snapi meg azért nem MTK és jobbnak gondolom pláne glonassal.
Valamint a szenzorok (pl e-compass) nem működött semelyik romban, hiába volt benne.
Nem tudom az újabb MTK SoC-ban ezek mennyire működnek normálisan valamint a Snapdragon hogy áll ezekkel.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz Viktor0610 #82483 üzenetére
leveri a szemüvegét vagy vmi ilyesmi.
-
Carline
őstag
válasz Laza... #89684 üzenetére
Amit írtál a régi V3 alapján írtad, vagy már írták a V3 plus-ról is hogy ezek a bajai?
Mert hibás szériáról az egész gyártót lehúzni kár lenne.
Te is árultál pl. Newman K1S telót, ami nem egy jól sikerült darabja volt a gyártónak, de azért volt jópár másféle telójuk, amit többen vettek és nem láttam őket dühöngeni erre.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz Laza... #90174 üzenetére
A kérdés arra irányult hogy a V3+ alapján írtad amit írtál, vagy sem.
Választ megkaptam. Ennyi.Gabócza
Egy kis érdekesség: a telefon honlapján is mindkét terméküknél (tablet/telefon) az időjárás widget-en a beállított város Budapest.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
Ide is berakom a hibajelenségemet, mert itt több szaki megtalálható. Több a tapasztalt szem.
Van egy Redmi 1S telefonom, amit kb. három hónapja vettem használtan.
Ma délutántól ezt csinálja a telefon:Ugyanilyen a képernyő recoveryben és fastbootnál is.
A mentések után elsőnek csináltam egy factory resetet, de nem változott.
MiFlash-el (fastboot) feltettem rá egy 45-ös romot, de ugyanaz a hibajelenség.
Le nem lett ejtve, vizezve sem lett.
Mi lelhette?˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz gipsztigris #93919 üzenetére
A képernyő felső 1/6-a teljesen jó egyébként.
Szétszedtem és lecsatlakoztattam a kijelzőt, meg az összes csatit. Majd vissza, de az eredmény ugyanaz.
Az alsó 5/6 vibrál folyamatosan és szellemképes.
Nem lehet, hogy memória hiba?˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
Lányom Xiaomi Redmi 1S telója lassan két éves lesz és cserélni szeretné. Tetszett neki a Redmi fényképeinek minősége, annál rosszabbat nem szeretne.
Most néztem a Doogee X5 Max Pro telefont, tinynél ~21k körül jön ki az ára.
Van itt már valakinek ilyen telefonja? Fényképet milyen minőségben produkál?˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
Egy gyors kérdés.
Két telefon ugyanazon árban, melyik lehet a jobb vétel?
Homtom HT17 Pro vagy Doogee X5 Max Pro˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
Karácsonyra szeretnénk új mobilt, ami egy Redmi 1S-t váltana. Szeretnénk kb másfél-két évre tervezni.
Sok nézelődés és pár olcsóság elvetése után letisztult a kép.
Ami maradt az árban is kb azonos: P8 Lite és a Redmi 3s Prime.
Alapvetően kevés telefonálás, többségben net (mobil és wifi egyaránt) és fotózásra (videó) lenne használva.
Ti melyikre tennétek a voksot?˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz SamiCsillag #128812 üzenetére
-
Carline
őstag
válasz tibcsi0407 #129011 üzenetére
Meg még majd 200e 24 hó alatt csak a havidíjból..
-
Carline
őstag
Mondjuk úgy, hogy HA sikeres bootloader nyitási engedély kapsz és teszel fel egy TWRP recoveryt akkor lesz lehetőséged feltenni egy felhasználó által készített patchet.
Szóval a boltból megvett telefonon még ez nem megoldott. Majd HA az eljövendő update tartalmazni fogja ezt akkor lehet írni hogy akkor megoldott a probléma.Ez sajnos nem Nexus, hogy "fastboot oem unlock" és már mehet is rá minden. Lányom telójára már egy hete ment a kérelem de még mindig semmi az unlockról.
[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
válasz tibcsi0407 #129182 üzenetére
és peestike
Köszi a választ.
Azt gondoltam hogy vagy az email címre vagy sms-be jön valami értesítés arról hogy megadták az engedélyt.
Ki fogom próbálni (ha a gyerek hazaér a koleszból).˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz tibcsi0407 #129374 üzenetére
Ez egy szuper hír szerintem. Így nem kell majd azt lesni, hogy ugyan van-e B20 a közeljövőben megjelenő telefonokban.
Szerintem az árakra is jótékony hatással lesz, mert a belpiacosak most is olcsóbbak mint az int. verziók.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz Viktor0610 #129632 üzenetére
Köszi, de nem tudtam hogy ez a kínai vagy a japán pénz jele..
Bár japánnak olcsó lett volna nagyon párezerért.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
Kínai újévre szoktak akciózni a webshopok?
-
Carline
őstag
Kinéztem egy LeEco Pro3 4/32 gold telefont. Falusi LTE leírás szerint van benne.
Csak hogy kerüljem a B20 varázsszót.
Mennyire jó minőségűek, megbízhatók a LeEco telók?
Nem ismerem és nem igazán hallottam róluk.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
Én már elvesztem a Xiaomi tengerében.
Pro, Prime, Global, International vagy csak simán minden nélkül.
Egyik webshopnál van B20 írva máshol ugyanolyannál nincs.
Redmi 4 és Note 4 érdekelne B20-al EU marketből, vagy EU Expressz küldéssel.
Van ilyen? Vagy még várni kell a B20 verziókra mint a 3-nál?˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
Ismerősöm szerelő és szeretne strapamobilt venni.
- Blackview BV6000
- Homtom HT20
- Doogee T5Ezek közül lehet valamelyik ajánlott? Az sem lenne baj, ha a fényképező része nem kuka, mert dokumentálni is kell néha amit csinál.
-
Carline
őstag
Anyukám lecserélné a régi LG F60 telefonját.
Most tudna venni telefont és a számításba vehető telefonok közül ezek maradtak:
Huawei P8 lite és Honor 7 lite
Unokákat már most is csak telóval fényképezi, úgyhogy a fényképező minősége az elsődleges szempont.
Mindkettő 2/16GB-os és 24 hó a gari is.
Ami tetszik nekem a Honorban hogy FHD-s és 3000mAh akkus és a SoC is erősebb. (bár ezek anyumat nem hiszem hogy nagyon meghatják)
Melyik lehet a jobb vétel?˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz tibcsi0407 #130745 üzenetére
A "középkategóriás slágertermék" kicsit erős abban az országban ahol igény van a gyors netezésre de a tesztelt telefon nem támogatja azt a 4G frekvenciát amit itthon kellene, hát elég erős szerintem.
Ha lesz B20 benne akkor egyetértek a konklúzióddal de addig részemről felejtős. Note 3 Pro-t sem vettem csak miután megjelent az SE változat. Pont az előbbiek miatt.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz battag #132784 üzenetére
Én Redmi Note3 SE-ről váltottam kétkártyás Huawei Mate 8-ra.
Nekem nagyon bejött ez a telefon. Aktív dual simes teló, 4000-es akkuval, NFC, nagyon szép IPS-NEO FHD kijelzővel GG4, 3/32GB, Kirin 950 Soc (Antu ~90k) és a fényképezője köröket ver az elődjére.
Csak a mérete elég nagy, kb mint a Nexus 6P volt. 6" vékony kávás és kb 4,6mm-el szélesebb mint a Note3 SE.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
Umidigi S2-ről mit gondoltok?
Árát megérheti? Ugyan milyen támogatásra lehet számítani?
Feketében tetszik. Bár most még presell.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz Donki Hóte #135865 üzenetére
Azt nem tudom, hogy ezt a szerintem egyszerű műveletet miért nem tudják a gyári tárcsázók lekezelni?
Miért kell ehhez még egy külsős app?˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
Persze nekem is a Mate8-on ott a két hívásindító gomb a tárcsázóban, de nem lehet különböző számokat a kártyához rendelni. Pedig lenne amit mindig csak az egyikkel hívok, míg másokat csak a másikkal.
Annyit lehet(ne) még, hogy fixen sim1 vagy sim2 legyen a hívó kártya, de az meg pláne nem megoldás.
Szóval ennek fényében írtam, hogy egy gyári tárcsázóba is benne lehetne tenni ezt a kérdésen funkciót és nem egy fizetős külsős appal megoldani.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz Donki Hóte #135875 üzenetére
Nem rossz ár, de ez a 3/32 verzió. A 4/64-es 220$.
Azt honnan tudod hogy a 4,81$ szállítás az EU Expressz? Azt Priority Line-nak írja meg van még olyan, hogy Expedited shipping.
Melyik az a szállítás amire már nem tesznek plusz Áfát?Szerk: Közben beléptem telefonon alkalmazással és ott a Priority Line-nál mutatja az EU Express-t míg weblapon nem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Túra és kirándulás topic
- Robotporszívók
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán