Új hozzászólás Aktív témák

  • sebijani1982

    senior tag

    válasz sztanozs #5627 üzenetére

    Sajnos lehet, hogy félreértettük egymást, mert én fogalmaztam pontatlanul.

    A saját telómat angolra váltottam és úgy néztem meg a fejlesztői menüm.
    Abban pointer location a mutató helye
    Megtaláltam hozzá elvileg az adb parancsot:

    adb shell settings put system pointer_location 1 vagy 0

    Tesztelni még nem volt időm. De gyanítom, hogy ha az "adb devices" nem látja a telót, akkor hiába írom be.
    Elvileg a készülék az érintést érzékeli, csak kép nincs. Illetve a külső tv-n a pointer location fedvény szürke csíkja látszik a kép többi része sötét. Zárképernyőnél látszik az óra, egy lakat és a fedvény szürke csíkja is.
    Dupla kopp vagy simítás hatására a képernyő feloldása megtörténik, mert újra a fedvény szürke csíkja és a "többi rész sötét" látszik.

    Amikor frissen csatlakoztatom az OTG - HDMI adaptert és billentyűzet segítségével: a két space, tab, jobbra, enter kombinációval engedélyezem a külső képernyőt, akkor 0,5 mp-re látom a készülék kezdő képernyőjét, de utána a fedvény "betakar"...

    Viszont "normál" feloldásokkor egyből csak a sötétre váltás van, így nem opció, hogy játszak a lezár, felold metódussal és apránként navigáljak a telefonban.
    .
    Ezen pontosítás (még egyszer bocs a félreértésért) után lenne valami ötlet, hogy mit tudok tenni, a kijelző cserén kívül....
    Feltételezve, hogy valamiért az usb - debug mégsincs bekapcsolódva...

    "Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

Új hozzászólás Aktív témák