Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz snecy20 #2267 üzenetére

    Az egyetlen gond vele szamomra, hogy MSI. Nem bizok benne, es a tesztek alapjan a CPU pl. alacsonyabb orajelre volt kepes. Lehet pont azert, mert tulmelegszik a VRM resze.

    Nekem a B550 Tomahawk sutasaga utan tul nagy kockazat lenne, pedig tenyleg bejon maga a lap. Bar en az MSI fele BIOS -t is gyulolom. A masik nagy vetel az emlitett Gigabyte B550 Master, ami brutalis lett, szvsz az egesz MSI-Asus palettat veri VRM teren. Az egyetlen egy kompromisszum a valszeg gyengebb mem OC kepesseg, ahogy neztem, a Giga lapokkal ott santithat a dolog.

    Dark Hero meleltt ott van, hogy passzis, egyedulikent a mezonyben?! Igaz, csak 7+1 -es a VRM -je, de ugye parhuzamositott 90A -es chock -okkal, igy kijon a 14+2, eroben azert ott van, nem lesz tul meleg az sem. Ez hatekonysagra nem jo felepites, meg nem jol szabalyozhato, de stabil, pontos jelet ad az MSI fele doubleres megoldashoz kepest.(a doubler tenyleg a legallja...szvsz 100k folotti lapon sokkolo latni) Persze nem annyira jo, mint a Giga fele real 16 phase. De a Giga mindig is az elen jart a CPU tapkor felepitesben.
    Van MemOK button, ReTry, Slow Boot, szoval ha felre is megy egy beallitas, a lap vagy automatan vagy manual ugyis recoverel szemben a Tomahawk -al, ami menthetetlenul lehal, es csak CMOS Clear segit, csavarhuzoval. :o Nekem ez a 3 gomb mar sokat er.
    Na meg nekem most fontos, hogy LN2 alatt is mukodjon, es abban az Asus az elen jar, pont a Slow boot miatt, az egy must have feature.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák