Új hozzászólás Aktív témák

  • Kupszi

    aktív tag

    válasz #88001024 #6038 üzenetére

    Szerintem teljesen szívre veszed az ügyet, senki nem mondta hogy 50e forintos alaplap kell egy bármilyen AMD APU alá, de azért azzal kicsit légy tisztába, hogy egy minőségi alaplap, mindig is többet fog érni minden téren. Legyen az MSI vagy legyen az Asrock. Nem véletlen az hogy lehet egy 2200G alá lehet venni B450 vagy 350ből 16e forintért vagy olcsóbban, valamint 2x annyiért is.
    Az olcsóbb lapoknál elmondom neked, és semmiféle megbántás nincs. (igaz már sokszor elmondtam,de ismétlen nem fikázom senki alaplapját) Kevés és még ráadásul nem is minőségi a tápellátás. A PCX-esek raktak fel nagyon jó példát erre, (csak telóról nem akarok szenvedni a linkeléssel) ahol egy alapórajeles 3400G, ami kisebb csíkszéllel van, és alapon fut, hogy még ott is egy nagyon alap B450-el is droppolt a CPU/GFX is. Mivel neked is ilyen jellegű volt a problémád, és ugyan csak most két napja jött elő. De azért próbáltalak rávezetni, mi lehet még. De te nagyon erősen mindent a lelkedre vettél.
    Sok-sok tényezője lehet,de amiket felsoroltam azok a leggyakoribbak. De szimplán usererror is lehet.

    Hogy legyen on is : a CBS-t a gigáknál külön fülön van, asszem az asrocknál meg az MSInél ott van valahol azon a lapon ahol állítod a feszt meg az órajelet. Ott kell átkapcsolnod.

    Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!

Új hozzászólás Aktív témák