Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz korcsi #8198 üzenetére

    Bizonyos szituációkban (sok effekt, sok monszta, stb) amikor leesett a valós fps 35 alá, akkor ugye duplázott az LFC és éppen határon működve hol 35-37 - hol 64-68 magasságában volt a megjelenített fps és ez az ugrálás "dadogás" érzetet keltett bennem a folyamatosságot tekintve, mikor másodperc alatt 3-4-szer is váltott a két mód között.

    Most, hogy linkelted az ismertető doksit az LFC-hez, ugye az alján van a VSYNC OFF-os sor, amihez írja, hogy "Reduced tearing, lower motion judder", míg a VSYNC ON esetében "No tearing, smooth motion"

    Na ez elgondolkodtatott, hogy anno be volt-e kapcsolva a vsync avagy sem. Mert ha nem, akkor az előbbiek alapján ne csodálkozzak, hogy problémásnak véltem az LFC működését :B De erre már sajnos nem emlékszem :B

    Predator2

    Nitro+ 64 nagyon jó hűtéssel van ellátva, lásd Usery eredményeit. Powercolor-ból talán csak Vega56 van itt jelen a topikban, amiből egy biztos, hogy hűtés moddolt, arról majd Kvg nyilatkozik miért is (bár a hatékonyabb hűtés eléréséhez választotta bizonyosan) a venti cserét.

    Amúgy épp ma láttam aprón valós boltból kínált EVGA RTX 2070 Black Edition 8GB GDDR6-ot 170-ért, szóval ha a teljesítmény fogyasztás a mérvadó, akkor ez lenne a megfelelő választás, mert a Nitro+ 64-ek is 170k körül vannak

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák