Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz AtHoS #8167 üzenetére

    Nem ez volt sajnos a gond. Az első teszteknél be volt kapcsolva a ReLive, miután irtál csináltam egy csomó tesztet kikapcsolt ReLive mellett, de nagyon elhanyagolható a különbség, simán hibahatáron belül esik, tehát nem ez volt a hunyó.

    Viszont most észrevettem, hogy egyes teszteket valamiért fekete-fehérben renderel, pedig ugye szinesnek kéne lennie. És ezek a fekete - fehér tesztek is simán lefutnak hiba nélkül, végén pedig akár 2-3ezerrel több GS-t hoznak, mint egyébként. Azért nem vettem ezt eddig észre, mert nem figyeltem végig a teszteket gép előtt, mást csináltam közben, és ez a fekete-fehér dolog csak akkor látszódik, amikor már betöltött a teszt és elkezdi pörgetni. Maga a 3DMark UI szines, a töltőképernyő is szines, a windows is szines, csak maga a teszt renderel fekete-fehérben. Ez nyilván nem feature hanem bug, nem tudtam rájönni az okára, valoszinüleg random vga driver bug, vagy valamelyik háttérprogram kavar be.

    Lényeg a lényeg érdemes figyelni a tesztet hogy betöltés után is színesen rendereli-e a tesztet, mert különben lefut a fekete-fehér teszt amit utólag nem látunk, és fals eredményeket szül.

    Kereshetőség miatt leírom ismét hogy a 3DMark FireStrike tesztről volt szó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák