Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
default.
őstag
válasz ceripapa #2149 üzenetére
Köszönöm a választ. Húzni nem akarom a kártyát, inkább stabil legyen. Egyébként 33-ért látok új, garis példányt a Gigabyte-ból (ami elvileg akkor tápcsati nélküli), nem tudom, hogy mi tévő legyek..
Őszintén szólva szimpatikusabb lenne a tápcsatlakozós, csak nem tudom, azt hol / mennyiért találok..hegegabi80:
Hát, kicsit talán kevés is volt, meg nem tetszett az Nvidia kezelőfelület, meg a YouTube videókezelése..
Köszi az infót. -
ceripapa
aktív tag
válasz default. #2151 üzenetére
SZia!
Cole86 illetve Lec kollágáknak érdemes írni ilyen ügybe szívesen válaszolnak .
ezek a 4gb-s árak:Ezeket találtam:
SAPPHIRE RX 460 OC Nitro 4GB (11257-02-20G) - 42.990 - 2év
ASUS RX460 4GB STRIX GAMING (STRIX-RX460-4G-GAMING) - 41.990 - 3év
ASUS RX460 4GB STRIX GAMING OC (STRIX-RX460-O4G-GAMING) - 43.500 - 3évanno ezt íta nekem egy hete Lec .
Cole-nál
Új szériák ! > > >
RX 460 2GBos modellek :
Gigabyte Windforce 2OC RX 460 : 31.990 Akciós![ Szerkesztve ]
-
ceripapa
aktív tag
válasz default. #2155 üzenetére
Hát nekem az van amit te is néztél csak 4gb-s, nekem konkrétan nem megy a venti, bár csak most Lol van fenn de 80fps korlátra tettem és úgy 45 fokos a kártya game közbe. Házam egy zalman z9 plus 2 venti elől 2 venti hátul fenn szóval eléggé szellőzik a ház .
De most felteszem a divisont és megmondom
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz default. #2151 üzenetére
a kártya 75W-ot fogyaszt, a PCI-e 3.0 150W-ot tud leadni, innentől max annyi, hogy nem a lapot terheled, ha tápcsatisat veszel, mert az 50-50% megosztja a terhelést
A korábbi lapok miatt van ez a 75W-os limit, azt mondjuk nem tudom, hogy a limit átléphető-e a PCI-e 3.0 lapokbanEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
hegegabi80
addikt
-
félisten
válasz ceripapa #2156 üzenetére
Ezt már a 2560*1080-as monitorodon tolod?
Csak mert nagyon nem mindegy.(#2161) default.
Ezeket ajánlanám: XFX, Sapphire Nitro, Gigabyte, Asus Strix - ezeknek IDLE mind leáll a ventije. Sajnos az MSI esetében ezt nem oldották meg, pedig az sem tűnik rossz kártyának.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
default.
őstag
Egyébként márka szempontjából van valami különbség?
Gigabyte ugye kiesett, mert nem tápcsatis.Sapphire, MSI, Asus... van minőségi különbség köztük?
-
hegegabi80
addikt
válasz default. #2161 üzenetére
Szerintem nem nagyon, esetleg minimális fogyasztásbeli különbség, meg a hűtőborda kialakítás. Na meg az ára. Amelyik szimpi neked. De ez csak az én véleményem.
Nem tudom talán az XFX vagy a Nitronak a legjobb a hűtése, de ezek nem melegednek nagyon.Amúgy én először gigát akartam, mivel a 750Ti is az volt és bejött, na meg nem kellett rá tápcsati. Össze is jött volna, de aztán a végén kútba esett az üzlet.
Aztán volt Asus Strix jó áron, így lett az, de majdnem összejött a nitro is.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz ceripapa #2164 üzenetére
Az frankó!
Gondolom a tápcsatis verziók még egy árnyalattal jobban is mennek; ehhez még unlock, egy kis húzás...(#2166) ceripapa
Mégis jól jön az a 4GB.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
ceripapa
aktív tag
válasz AxBattler #2165 üzenetére
2560*1080 a felbontás ez lemaradt
Na lemértem anélkül kb adott 2% boostot, és töltésbe töredéke lett :] (előre töltése az elemnek látotálvásog kivül)
De továbbra is a lényeg hogy a gpu 100-n jár 63 fok , nem hallom hogy a venti nagyon járna,( sztem rossz a venti szabályzója , na mindegy, 55 fokon gyorsabban pörög a vga venti )
De a 3200 gigát beledobja a membe , szóval tényleg kell az a 4gb ram.[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz ceripapa #2171 üzenetére
be kell kapcsolni a monitor menüjében (picture->picture adjust- >freesync), aztán a driverben, aztán a képernyő beállításokban beállítod a max Hz-et amit a monitor tud
csak ebben a sorrendben működik
a freesync megszünteti a képtörést, akkor is mikor a monitor álltal támogatott Hz felett van az FPS és mikor leesik akkor meg dinamikusan változtatja a monitor a Hz-t az FPS-hez[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
ceripapa
aktív tag
válasz kisza25 #2174 üzenetére
Én tudom ,de most vettem észre kicsit félrevezető
NINCS TÖBB KÉPTÖRÉS ÉS SZAGGATÁS. EZ A FREESYNC.
Az LG 25UM57-P 25" 21:9 IPS LED Monitorban alkalmazott FreeSync képes kiküszöbölni a videókártya képkockaalkotó sebessége és a monitor képfrissitési rátája közötti különbségből adódó képtöréseket és akadozást.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz ceripapa #2173 üzenetére
Hogy a webshop-os rendszergizda mit ír, az egy dolog. Itt elég egyértelműen le van írva a Specifikációk\Speciális tulajdonságok alatt: Freesync - Nem
Egyébként valóban nem létfontosságú, főleg ha magas FPS-en tolod.
Hogy muzsikál az RX460 2560x1080-on? Mértél mást is azóta?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz ceripapa #2177 üzenetére
Értem. Hát azzal nem fogod megizzasztani a 460-at.
Egyenlőre én is valami kis gépigényű cuccal próbálom majd, IGP-n.
Aztán ha bejön a képarány, a szélesebb látótér, majd akkor VGA-zok...[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani teljes bizonyossággal, hogy melyik 2GB-os RX460 az, amelyiken biztosan van külön tápcsatlakozó?
Írtam az ATI hivatalos supportjára is, egyelőre nem válaszoltak.
Köszönöm szépen!
-
kisza25
félisten
válasz default. #2179 üzenetére
Én még csak 4GB-os láttam tápcsatlakozót
rámész a kívánt videókártyára, mindnél van közvetlen link a gyártóhoz, ott meg tudod nézni, hogy melyiken van tápcsatlakozó[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
default.
őstag
válasz kisza25 #2180 üzenetére
Ha esetleg valakinek még jó lesz az info..
Közben keresgéltem egy kicsit, talán ezt kellett volna először...Szóval ebből az összefoglalóból úgy tűnik, a 2GB-os RX460-ak közül kizárólag az XFX kártyái vannak külön tápcsatlakozóval szerelve.
(A 4GB-osok közül már többnek van plusz tápcsatija, de ott sem mindnek.)
[ Szerkesztve ]
-
somsan
csendes tag
válasz default. #2181 üzenetére
Szia!
Az általad linkelt XFX oldalon szereplő kártyák közül Single Fan, és a Double Dissipation verziók külső tápcsatisak. Ha megnézed ennek a két verziónak az oldalát, alul a Spec fülön írja is Requirements-nél, hogy: "External Power - 6-pins : 1"
A Single Fan verziót meg is tudom erősíteni, lévén birtokomban van egy ilyen példány , majd írok is a tapasztalatokról egy kis összefoglalót, ha lesz időm.[ Szerkesztve ]
-
PsycHo88
senior tag
Sziasztok !!
Jó gondolom hogy Win7 alatt nincs dx12 ?
( ͡° ͜ʖ ͡°)"ne félj különc lenni és akkor viszed valamire" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
PsycHo88
senior tag
Köszi
-
stafidani
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy volt már ilyen kérdés, de azok viszonylag régiek.
Milyen tapasztalataitok vannak a ROG STRIX-RX460-O4G-GAMING kártyával?Nagyon sokat gondolkoztam mostanában és ott tartok, hogy efelé billen a mérleg.
-
hegegabi80
addikt
válasz stafidani #2186 üzenetére
Nekem ilyen van, én meg vagyok elégedve vele.
Bár újonnan karácsony előtt nem adtam volna érte amennyibe került, de aprón kifogtam jó áron.Ehhez kell külön egy 6 pines tápcsati, tehát 75W-nál többet fogyaszt. Én nálam, ha hwinfo igazat ír 90W volt a max játékok alatt.
Idle nem megy a venti olyan 50 körül kapcsol be. Nekem kis cube házban 70 fok alatt tartotta, 2100 rpm-en és csak éppenhogy hallani, pedig asztalon van a gép.
Szépen villog rajta az aula led vagy mi a túró. Van rajta plusz egy 4 pines csati, próbáltam de nem sikerült bepörgetni a ventit, bár sokat nem is foglalkoztam vele.De tényleg azt veheted, amelyik jobban tetszik. A két ventisek talán hallkabbak. Na meg gigán megy xfx-en szerintem nagyobbak a ventik (9, az asus on szerintem csak 8-as.)
-
PsycHo88
senior tag
Nekem jelenleg egy gigabyte gv-rx460wf2oc-4gd TÖKÉLETES kártya !! Nagyon meg vagyok vele elégedve !
Keveset fogyaszt , halk ! Windows alatt a venti kikapcsol !
Illetve olyan játéknál ami n3m annyira igényli a vgát max nem megy a venti !Pl nekem Cs go alatt nem meg a venti !
1080p ben játszom jelenleg Doom maxon b1 medium/max settings akadás mentes játékélmény !
Jah és kedvezőbb ár ! Az asusnál csak az asus strix logót fizetetd meg ! Vagy is a márkát.
[ Szerkesztve ]
-
PsycHo88
senior tag
Most 3-4 ezer ft különbség van a 2 kártya közt az Aqua-nál mind2 3 év garival ! Ezt már csak te tudod el dönteni hogy neked meg ér plusz pénzt hogy asus kártyád legyen és hogy világit a led rajta .
-
félisten
-
Gyuri27
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest