Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsohi
őstag
válasz Osynho #46633 üzenetére
Szerintem egyszerre nem lehet aktív az analóg és a digitális hangkimenet. A CCC-ben meg azt hiszem el lehet valamilyen módon menteni a beállításokat és akkor végérvényesen a monitorod lesz a főmegjelenítő, emlékezni fog a TV-re, vagy egyszerűen letiltod a TV-t és mikor szükséged van rá újra engedélyezed.
Hasonlóval már én is próbálkoztam. A célom az volt, hogy míg a gépen valaki netezik, addig a másik tudjon filmet nézni rajta, de annyira macerás volt állandóan összehangolni, hogy éppen hol legyen a hang és ha nem volt szükség éppen a Tv-re letiltani a kijelzőt, mert a kártya különben elég sokat fogyasztott abban a felállásban . A vége röviden egy új alacsony fogyasztású HTPC lett...
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
katt777
félisten
válasz Osynho #46637 üzenetére
Windows hangkezelőben nem tudod mind2t aktiválni?
Dark KillerX: Ez tény, de a Sapphire hűtése egyszerűen nem halk, már 60%-on sem, ellentétben pl. egy Gigabyte Windforce 2-vel. Mondjuk nekem az egész gépem halk, tehát elég zavaró már az 50%-os venti is, ezért játszom pl. kevésbé grafigényes játékokkal -20%-os tuningprofilt alkalmazva.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
benvolio
őstag
válasz Osynho #46637 üzenetére
A lejátszó programban kell megadni a hang kimenetet! Kösd össze optikai kábellel az erősítőt és a pc-t! Nekem a winamp-ban megvan adva kimenetnek a digitális kimenet használata, így az erősítőből szól a zene, közbe meg akár "jutúbozhatok" a gépen, mert az meg analógon kimegy a pc hangfalakhoz!
Üdv!
/HDMI-vel így még nem próbáltam, de lehet, hogy be lehet akkor azzal is állítani./ -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest