Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    Házakat is nézegetem, az NZXT S340-et imádom, amikor beharangozták már rendeltem is a fehéret. Valami ilyen kellene, de kisebb, ebben is sok a luft, asztalon van, kevés a hely. Inkább magas legyen, de keskeny.
    Házikók, amik tetszenek:
    InWin301: van vele pár probléma, tesztelték is, és bizony az első ventik kb. semmit nem érnek, kevés a luft ott. Alsó ventikkel a VGA hőfok sokat javult, de a procin nem segített szinte semmit. Moduláris táp kell, kanócoknak nincs hely. Mondjuk nekem nincs se ODD, se HDD a gépben már, azzal a hellyel lehet játszani. Üveg, ami nagy előny. Én vigyázok a cuccaimra, de az NZXT plexije is karcos, üveg barátibb sokkal. Nem ócó, ~30k
    Fractal Design Focus G Mini: Egyszerű, ide kell gyártatnom egy valag takarólemezt, de ócó, át tudom alakítani, csak erre mindig lusta szoktam lenni és félbemaradnak a dolgok... :B Szűrők gagyik, kicsit szita is. Ócóbb, de piszkálni kell, szűrés miatt ez kuka sztem.
    Fractal Design Define Mini C Window:
    vicces, h alig kisebb a jelenleginél. (Case dimensions - with feet/protrusions/screws: 413 x 210 x 412 mm, NZXT: 474mm x 203mm x 432mm) A belső szuper. Szűrők rendben, minden kábelre gondoltak. Ejj, ha kicsit keskenyebb lenne... az NZXT is feleslegesen mély.
    COOLTEK (Jonsbo) RM3: fain kis ház. Kábelekkel meglenne a baj. Árban már némileg több, mint amit rászánnék: ~39k. Méretben szuper: 385 x 215 x 336 mm. Az üveg nyitása nem olyan egyszerű, mint az InWin-nek. Nyilván nem a cuki rózsaszínt venném, de ennek jó a vidije.
    RAIJINTEK STYX: ca. 27k, nagyon kompakt (210×360×335 mm), az ablak egy vicc csak rajta. Elrendezése miatt érdekes, nekem bejön a fordított cucc. Kábeleknek, levegőnek sok helye nincs.

    Háát, kb. itt tartok most. :D

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák