Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz Apucy01 #8597 üzenetére

    Azt a részt nem is fogod már megtalálni, mivel konkrétan abban történt a jogosulatlan lőfegyverrel való visszaélés Tomcat részéről, minek után helyből be is zárták egy időre.

    Ott borult fel a szaros bili, elővették őket visszamenőleg is önbíráskodás és egyebek okán, ilyen-olyan közösségi média, többek között FB oldalukat is rendszeresen elkezdték törölgetni/töröltetni.
    Amikor éppen szabadlábon volt mert elengedték akkor kiutazott a FB székházához pont ennek kapcsán h WTF ez a törölgetés, ezt pl a vlogban fogod megtalálni, ámbár lehet már ezt sem.

    Elbarmolta az egészet, átlépett egy határt amit nem kellett vna, látod mennyi ideig nem zavarta a rendőrséget sem, sőt, kooperáltak.., csakhát mint az élet minden terén korábban is tette, túltolta, túl sokra becsülte magát, azt hitte megtehet dolgokat amiket átlag polgár nem és az önkényes házfoglalók elleni fegyveres fellépése volt az utolsó csepp a pohárban.

    Azóta teljesen el is tűnt a "közéletből" gyakorlatilag, vagy ül még mindig.

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák