Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
2020-ban vettem egy CONNECT IT Escape Pro CGC-1000-OR typusú gamer-széket, amivel eddig úgy különösképpen nem volt bajom, ám sajnos időközben felszedtem jó pár kilót, így ez a szék kezd egy kissé szűkös lenni. Ezért szeretném lecserélni, mindenképpen egy olyanra, amiben kényelmesen elfér a jókora ülepem, és nem kell magam összehúzni benne.
Jelenleg 120 kiló vagyok, 185 cm magas, és sajnos elég terjedelmes, úgyhogy mindenképpen több-XL-es méretre való széket szeretnék.
- Naponta minimum 4 órát, de hétvégenként akár 10 órát is ülök benne (Persze nem egyfolytában, de sok a dolgom, és mivel meló mellett nem sok időm van, így hétvégén kell bepótolni az elmaradást).
- Minimum 150 kg teherbírással kellene, na nem azért, mert annyira meg akarok hízni, már ez is sok (Mondjuk 120 kilós sem akarattal lettem), de azért jó lenne, ha nem csak éppen hogy elbírna.
- Olyan kell, ami nem kagylóülés, azaz inkább irodai székre gondoltam, nem gamer-székre, szélesebb ülőpárnával, mivel sajnos összecsukott lábbal már nagyon kényelmetlen nekem ülni. És elég széles is legyen, mint mondtam, több-XL-es méret.
- Árban 100K környékén gondolom, picit lehet több, de ne sokkal, mert annyi már nem fér bele. (Olcsóbb lehet nyugodtan. ) Szóval ilyen nagyon márkás, 200K körüli székeket ne ajánljatok, mert bár tudom, hogy azok az igaziak, de sajnos minden egyre drágább, már nincs annyi félretehető pénz, mint régen.
Ja, és mindenképpen magyar webshopból kellene, ahonnan utánvéttel kiküldik, és ne kelljen hozzá regisztrálni, ha nem muszáj. Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Büszke apukák és anyukák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest