Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
degas2428
tag
Sziasztok!
Vásárolni szeretnék egy iMac-et de a HDD kicsit elrettent. Az Apple.hu ki lehet választani a Fusiondrive 1 TB háttértárolót is. Azt szeretném kérdezni, hogy ez jobb vagy ssd kellene bele. Mennyire lassú a Fusiondrive? Van valakinek tapasztalata?
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv: degas
-
-
degas2428
tag
Sziasztok!
Egy iMac megvásárlásán töröm a fejem. Semmi különösre nem használnám csak napi használat: internet, word, exel, youtube, film, képek manipulációja. Egy 2015-ös iMac 21,5" i5 2,8 GHz, 8 GB Ram ill. 1TB Fusion drive vagy SSD (ezt még nem tudom). Azon is gondolkodtam, hogy olcsóbban megúsznám ha használtat vennék de nem tudom a típushibákat ill. még jobb lenne amennyiben ki tudnék fogni egy 2014-es Fusion drive-ost mert azt olvastam, hogy abban még 128 GB SSD van a mostani 24 GB helyett. Hol találhatnék régebbi típusokat? Lehetőleg újakat. Esetleg Ebay?
A Magic Mouse2 vagy a Magic Trackpad2 a jobb választás?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
degas2428
tag
Sziasztok!
Adott egy 2013 late iMac sajnos HDD-vel. Az lenne a kérdésem, hogy megoldható-e külső USB3 házban lévő SSD-ről bootoljon folyamatosan vagyis azon lenne az operációs rendszer s belső HDD pedig csak a háttértár lenne.
üdv: degas
-
degas2428
tag
Sziasztok!
iMac 27" 5k gép vásárlása előtt állok. Az alapgépet néztem ki magamnak (otthoni használatra) s ezt külső SSD-ről szeretném használni. Mi erről a véleményetek? Mennyire használható (gyors) így a rendszer? Fusion drive-ot nem nagyon szeretnék, az SSD meg irreálisan drága amennyiben azzal kérem.
-
degas2428
tag
Sziasztok!
Beruháztam egy iMac 27" 5k gépre s nem tudom lehetséges-e, hogy az egér ill. a billentyű töltötségi szintjét lássam a képernyőn? Hol tudom beállítani a felbontást?
Válaszokat előre is köszönöm
-
degas2428
tag
Egy iMac 5k van a R9 390-es videókártyával. Lehet butaságot kérdezek: honnan tudom, hogy ezt a kártyát használja vagy a prociban lévőt? Lehet ezeket egyáltalán váltogatni?
Ha kiteszem teljes képernyőre a böngészőt (safari) akkor elég látványosan laggol. Ez normális? -
degas2428
tag
Sziasztok!
iMac 5k gépemhez vettem egy magic trackpad-et első verzióst. Néha azt csinálja, hogy elveszti a jelet vagy úgy viselkedik mintha megfagyna. Ezek a jelenségek mitől lehetnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest