Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
omikron23
senior tag
Nemreg vettem egy 27" Retina 5k iMac-et, meg nem jart le a 2 het a vasarlastol, ugyhogy amikor meglattam az uj modelt gondoltam visszaviszem a "regit".
Szo nelkul becsereltek az uj kiadasra. A billentyuzet a kinezetet leszamitva semmit sem valtozott, talan egy kicsit rovidebb uton jarnak a billentyuk, de az uj TrackPad rohadt jo lett... A FusionDrive osszehasonlithatatlanul jobb a sima HDD-nel, szoval maximalisan elegedett vagyok az Apple-el!ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
omikron23
senior tag
válasz Mister_X #22351 üzenetére
En jelenleg az USA-ban elek (Atlanta), itt vettem, csereltem a gepet. Eloszor sima asztali PC-t akartam venni, de amunkahelyen mindenki iMac-en dolgozik, igy en is. Eleinte kicsit idengenkedtem tole, de rajottem, hogy grafikai munkara, programozasra ez a tokeletes valasztas.
Jatekok mar engem sem erdekelnek annyira, de ha minden kotel szakad erre is lehet telepiteni Windowst...ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
omikron23
senior tag
ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
omikron23
senior tag
válasz Mister_X #22374 üzenetére
Tobb helyen mondtak mar, hogy az integralt vgakicsit keves mar ehhez a felbontashoz.
A RAM rohadt draga, ha ok teszik bele, es a 21"-nal nem bovitheto.
Sajnos az alap 8GB neha eleg keves, sajnos ezt tapasztalom, kovetkezo honapban mindenkepp kipotolom 16GB-ra.
A HDD-t es a FusionDrive-ot ossze sem lehet hasonlitani egymassal...
A csavo is azt mondta, hogy ha az ember ennyit kolt egy gepre, akkor "kicsit" sporoljon a 27"-os modellre, mindenkepp megeri a felarat.
A Dell ennyi penzert adja az 5K-s monitorat, ha ezt vesszuk alapul, akkor a tobbi, amit belerak az Apple, az ajandek...ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
omikron23
senior tag
Én évek óta az Avira-t hasznaltam windovson vírusirtónak, nem lassította a gépet, elégedett voltam vele. Most, hogy áttértem mac-re, bár mondák, hogy nem kell, én mégis raktam fel vírusirtót... Nagy meglepetésemre az Avira-nak van ingyenes Mac-es verziója is, így számomra nem volt kérdés, hogy melyik vírusirtót tegyem a gépre...
ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
Új hozzászólás Aktív témák
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest