Új hozzászólás Aktív témák

  • szacsee

    nagyúr

    válasz Shivi #60974 üzenetére

    Bocs, lehet indulatosnak tűnt a hsz-om, de nem csak az én pénzem áll benne (havernak is rendeltem ezt-azt)
    Úgy vettem észre magamon, hogy indulatosabb vagyok, ha a pofámba hazudnak, úgy tűnik nem csak nekem, mert az új topik is hízik rendesen Fanatecnél.
    Kis infó, aki nem követi a Fanatec fórumot, de rendelt.
    UPS nyomkövető oldalán referencia számnak ha beírod a rendelés számot, akkor látni, hogy milyen státuszban van a csomag, ha feladták már. (ez főleg akkor jön jól, ha a rendelésnél nem látsz még nyomkövetőt, de a valóságban már feladták).
    Na de innentől hanyagoltam ezt a témát. :R

    On: XBox / PC kormányt használt már valaki? Régebbi TM kormányt vettünk , de a tulajnál a próba során során pl xbox gombot nyomva emelt a monitor fényerején... ez valami anomália lehet, mert életemben nem láttam még ilyet. Hátha valaki összefutott haszonlóval.
    MInden működik rajta, usb játékvezérlő fülön látni is, de azon pislákoltam, hogy gombnyomásra feltolja a monitor fényerejét, ha elengedem az xbox gombot, akkor visszaveszi. Műszerrel kimértem a kábelt minden oké, de itthon még nem mertem pc-re kötni. :DDD

    JulesTS Az a porsche perec nagyon jól néz ki, kár hogy nem kapni már és nem kompatibilis a QR2-vel, ClubSport Wheel Rim Classicj is ott van a szeren nálam a Top 5-ben, a baj az, hogy nincs az a pénz amit ne lehetne elkölteni erre a hobbira.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák