Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz GalaHU #43442 üzenetére
tyű.. mennyi cuccod van
igazi fanatikus vagy, nem kétségesKb ilyen képet ad
jó hát egy fotón aztán baromira nem jön át sajnos az, h valóban mekkora a hatása. pont jó-e, vagy már inkább nyomasztó... nekem is van 55-ös tv-m most, azon is játszok most, de egyelőre ugye a távolság még ilyen
én pedig így akarom majd. a kormány mögé és így már sztem az 55 sok. 50-es viszont kell majd.. az alatt a 43 van, az már kevés lesz, valszeg -
Primary92
senior tag
Sziasztok!
Kisöcsémnek vennék egy kormányt. A DFGT-t néztem ki, de a környéken nem találtam jó árú eladót.
A Thrustmaster T80 jó valamire? Vagy mit ajánlanátok?Nekem G29-cel van tapasztalat, de most 30 körül jó lenne megállni árban.
Vanegy Logitech Formula Force EX az öcsémnek, aminek már tönkre mentek a potijai, a Force Feedback is furcsán működik, de ugye már vagy 15 éves.Crew2, Dirt 3-4, NFS, tehát nem hardcore szimulátorozás.
-
adrian360
őstag
válasz Primary92 #43464 üzenetére
biztos megérné, van hardverapro-n aki foglalkozik ilyennel, egy kérdést megér : [Logitech javítás ]
-
batai15
félisten
Sziasztok Xbox series x-hez (Forza horizon 5 ) 100 körül lenne valami ami használható?
-
nagyúr
válasz Tibiajax #43459 üzenetére
A szél szimulátornak a kivezetése... Fordulatszámhoz mérten nyomja rád a levegőt...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
-
tozso76
aktív tag
Sziasztok!
Visszatérnék 18 év kihagyás után a szimulátorozás világába. Annak idején egy Logi momo force-al játszottam. Most hogy, a fiamat is érdekelné visszaülnénk egy kormány mögé. PS4 pro-hoz keresnék kormányt cca. 100k huf ársávban. Mi most az ajánlott ezekkel a kritériumokkal? -
törölt tag
válasz GalaHU #43475 üzenetére
Én is most állok neki fejleszgetni, az első a kerekek, 99%--ban azért nem ülök be, mert oda kell húzni, szét kell hajtani, bekötni...stb, és ez elveszi a kedvem attól a fél óra játéktól. Ma 5év után megkapta a kerekeket az ülés, és 4-et kap majd a pedálrész is.
Ipari, 50kg/db terhelést bír, kíváncsi vagyok mennyire csúszik a parkettán, kell e alá a szőnyeg.[ Szerkesztve ]
-
Revolit
senior tag
válasz tozso76 #43476 üzenetére
Thrustmaster T300. Nekem az van, vettem hozzá állványt is (next level racing), én cirka 10 év után tértem vissza, pc helyett én is PS4. De egyetlen F1 rövidített, 10 versenyes szezon után azt hiszem elég is volt Szóval kicsit reklám helye is, 100k-ért oda adom egész setupomat a garis kormánnyal együtt. Majd más is megmondja, jó dealt ajánlok-e
-
Krisz0418
őstag
egyszeruen zsenialis a logitech g920 utan. Total eg es fold olyan finom a kormanymozgatasa es minden hogy hihetetlen meg szokni kell nagyon, de mar most imadom.kovi beruhazas egy v3 pedal es f1 kormany lesz januarban
AMD RYZEN 5900X || GIGABYTE AORUS LIQUID 280MM || MSI TOMAHAWK B550 || CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 3600cl15 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
zsozsa74
őstag
-
Krisz0418
őstag
válasz zsozsa74 #43481 üzenetére
Ket monitor, de egy sima 27es 1440p 165hzes. Ezt meg tavaly nem szimulator celjabol vettem
sokat szorakoztam a kabelekkel ja
[kép]AMD RYZEN 5900X || GIGABYTE AORUS LIQUID 280MM || MSI TOMAHAWK B550 || CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 3600cl15 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
törölt tag
Játszik itt valaki vr-el?
camaro79
Milyen hmd-vel?
A g2-t steamen is használod gondolom, mert jó rég játszottam és a "reprojection ratio" most nem megfelezi az fps-t amikor beesik, hanem elvesz amennyit az adott helyzet igényel.
Itt a képen meg kellett volna felezni, de nem, úgy viselkedik most mint egy non vr pc játék, brutális milyen vaj sima lett minden! Eddig 80hz 130%vrss-el játszottam, megnézem a dr2-őt is.
[ Szerkesztve ]
-
zsozsa74
őstag
válasz camaro79 #43482 üzenetére
Nekem oly mindegy, hogy ki mit vesz, de azért érzek itt némi csúsztatást. A sima v3 az 360 euró, ha vesz hozzá egy Brake Performance Kitet, az még 29, azaz 389. (Nem tudom te mit adtál még hozzá, tán dampert, de azt már minek?) Az 239 euró, azaz 88400 forint különbség. Elég laza, bár van akinek ez nem pénz... Aztán kuplung meg nincs. Ha egyszercsak szeretne egy H váltót... És ez még akkor is igaz, ha jobb cucc a Heusvinkeld. Mondjuk szerintem, aki most csap bele a szimezésbe, az kb. a seggét a földhöz veri örömében egy fana v3-as pedáltól. Én még mindig, pedig már 6 éve ezzel tolom. Valahogy ezt még nem jutott eszembe upgradelni.
[ Szerkesztve ]
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
senior tag
-
camaro79
aktív tag
válasz zsozsa74 #43490 üzenetére
Aki most csap bele a simezesbe, az nem v3-al kezd.
szerintem egy jo pedal fontosabb, mint egy bazis.
de ertem, amit mondasz. Meg ugye kell egy fix rig is a sprinthez, v3-hoz meg nem, mert egyben van (ez egyben hatrany is).
Vegigjartam en is a logitech, fanatec utvonalat. Ezert mondom, amit mondok.
szoval en egy csw bazis mellett inkabb pedalra aldoznek, mint mondjuk csl dd-t vennek. -
blountex
senior tag
válasz camaro79 #43495 üzenetére
CSL elite LC is jó (szerintem a T-LCM-el lehet egyenlő), de egy V3 ránézésre minőségibb nem véletlen az árkülönbség, szóval szerintem igen is megéri.
Persze mint mindenben lehet följebb menni ha más gyártókat is nézünk (ott a simcube motorja), a kérdés hogy egy szint fölött megér e extra költséget erre áldozni ha már egy Fanateccel is elég minőségi cuccot kap az ember.... -
fatal`
titán
Valakinek a topicban van Next Level GT Lite-ja? Egyre inkább mozgatja a fantáziám. A specifikációban lévő méretek valósak? Tényleg 176 centi hosszú kinyitva? Nagyon soknak tűnik még videók alapján is rövidebbnek néz ki. Oké, hogy nagyobb az ülőfelület, mint egy sima irodai széké, de így fél méterrel - hatvan centivel hosszabbnak mondja, mint a wheel stand pro + a székem, ami rengetegnek tűnik. Valaki le tudja mérni (pedal deck elejétől az ülés háttámlájának a széléig)?
-
Neck
veterán
válasz fatal` #43497 üzenetére
Nekem F-GT lite van. Most nem tudom lemérni, mert nem vagyunk otthon, de kinyitva tényleg brutál hosszú. Mondjuk lehet, hogy az F-GT még hosszabb.
Az ülés mögötti, és a pedál előtti támasz sok helyet foglal, szerintem csak az a kettő 40-50 centi
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Revolit
senior tag
Az a baj gyerekek mellett erre nincs időm "rendesen". Ha oda jutok, hogy leüljek játszani, akkor meg nem feltétlen szimulátorozni szeretnék, ami félig meddig munka szagú Mármint élvezem, persze, de azért le lehet izzadni benne, koncentrálni kell stb. Közben jobbnál jobb játékok várják, hogy kijátszam (xcom2, horizon zero dawn)
Majd ha nyugdíjas leszek...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest