Új hozzászólás Aktív témák

  • DigitXT

    félisten

    válasz kozmy #25246 üzenetére

    Tegnap összekendácsoltam a 2 szar DFGT-ből 1 jót. Elvileg csak az optikát kellett volna átszerelni, de az előző tulaj biztos dohányos volt, mert bűzlik az egész cucc sajna, így azt inkább nem használnám a mindennapokban. Szóval, maradt, hogy a csapágyház vándorolt az én kormányomba, meg még a motor + a fogaskerék.:K Ezek nekem is megvannak valahol. Csak nem tudtam hirtelen, hova tettem őket.:DDD

    BeamNG.drive-ot nyomtam hajnalig.:D Tök jó volt, bár a fogaskerék hangot utálom, főleg, ha oda-vissza kell forgatni azt a 900 fokot vmi "parkolásos feladvány", vagy a hirtelen megfordulások miatt. Ezen kívül a fékpedálnak semmi visszajelzése nincs, de ez közismert. Gyenge, rugós: rálehelsz, már blokkolnak a kereket. Kellemetlen! Visszasírom-e a Clubsportot? Persze! De most másra kellett a pénz: a motor viszi.

    Hogy megérte-e alkatrésznek megvenni a hibás kormányt? Passz! Egyre jó, hogy az iPadot rá tudom fogatni állandóra, aztán lehet mókázni a Real Racing 3-mal.:DDD A perecet viszont tuti nem fogdosnám szívesen. Ez legyen "memento "arra nézve, hogy HA legközelebb eszembe jutna, hogy használt perifériát vegyek, hogy hááát: inkább ne! Vagy csak nem dohányzó hölgy tulajtól, egy keveset futottat...:))

    Ugyanitt DFGT alkatrésznek eladó.;] Főleg a perec + a pedál mehetne a kukába.

    szabochris: F1-re teljesen felesleges a DFGT szerintem. Ott nem szoktak átfogni.
    GalaHUN: Formula Force GP-m volt még 2002-ben. Jó is volt az akkoriban...:R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák