Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xbox Series X|S
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
válasz Viktorka070 #17079 üzenetére
dsp f@sz@ térhatás halovány basszus, real 7.1 elég jó basszus a tréhatás épphogy jobb a dsp nél, viszont nehéz de villog a bagoly szeme 4 hangszín van és kifújt, ha nem tetszik így jártál. battlefieldhez egyik sem passzol annyira mint amit személyre szabok magamnak, de ugye itt nem lehet. nálam valamiért a xonar hangkártya kimenetváltáskor lefagy win 8.1 nél, de a real 7.1 drivermentes cuccosából csak úgy elmegy a hang nem kell kimenetet sem váltogatnom felraktam a win10 itt a xonar u7 is hasonlóan csak elnémul, viszont másik kimenet nem fagy le simán használható, nem értem miért van ez, de másoknál is van ilyen.
pedig a legjobb térhatást a tiamat 7.1 el és xonar u7 el értem el, nem értem miért szarakodik a hang
kipróbálni sehol sem tudod, max ha felajánlja valaki itt a fórumon
valakinek van itt dsp-je, de realja csak nekem volt itt ha jól tudom.
én is fejest keresek most ami hozza a tiamat szintjét és nem bugzik a szoftver, elég lenne egy jó hangkártya is de assust nem akarok, a xonar u7, xonar dx, és a real fejes cuccosa is bugzik, mást meg nem nagyon tudok 7.1 es kártyát lehet be kellene próbáljak egy virtual siberia elitet a rokkat kávéról lebeszéltek vagy a logi g633 al szemezek még, de ott viszont nincs további hangkimenet a házimozit akkor alaplapról kell hajtsam és már rettegek a kimeneti forrás váltásoktól viszont saját hangkari ami nem asus és lehet jó a tréhatás és van basszus is vagy túl sokat akaroknetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Tőzsde és gazdaság
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Politika
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs