Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
dongo1208
csendes tag
MSI 770-G45 lap
AMD Phenom2 x4 B50 (x2 550-ből feloldva)
4x1GB DDR3 Kingmax 1600MHz
XFX Radeon HD4850 512MB DDR3 635/993MHz3Dmark06 alap beállításokkal [Pikcsör]
Fotón néztem, véletlen SPD volt kiválasztva a Memory helyett. :$
[ Szerkesztve ]
-
Skiller
tag
Szerény eredményem x4 955 + GTS450 tuningolva.
Nem a részvétel hanem a fontos!
-
GabN73
addikt
-
kop8
őstag
válasz joshua7 #20612 üzenetére
A Vantage lehet nem megy mert a neten valamiért nem írja ki az eredményt nekem, nemtudom milehet a gond
Max OC nem lessz semmi mert azon már nem megy le a teszt!
[ Szerkesztve ]
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
kop8
őstag
válasz jones965 #20614 üzenetére
4500-on ment simán 3dmark alatt
Lehet még jobban is ment volna de nem a 3dmark tesztelés volt a cél, 1,6Voltn ment a tesztelésnél!GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
jones965
Modder
-
helkis
veterán
válasz jones965 #20625 üzenetére
sajna az a kari már nem adja vissza a sebességét 3dm06-on a fenti eredmény előtt próbáltam egyet 950es maggal asszem olyan 28k+ pötty lett belőle.. majdnem annyit egy 460gtx-el is elértem.. erősebb proci kellene alá, akkor talán ki tudnám aknázni a benne rejlő lehetőségeket..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
válasz joshua7 #20627 üzenetére
igen most már az jön, csak ugye nem mindegy mennyit ülök a hűvösön
a prociblokkom még mindig nincs felpolírozva, de egy dteket már megműtöttem, azt kellene bevarázsolni a körbe.. remélem hétvégén már rá tudom venni magam, főleg ha jönnek a jóval jobb eredmények, az a legjobb lustaságűző.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
joshua7
veterán
-
helkis
veterán
-
triklin
tag
kép
Vajon ki veszi észre?
(proci kb határát súrolja, vga még nem)
Amúgy meglepődtem! Kevesebb pontot vártam.Ha valaki ért az afterburnerhez és segítene is nekem, az legyen olyan kedves és dobjon egy pm-et
Köszönöm, meghálálom.[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz joshua7 #20639 üzenetére
Arra próbáltam volna kilyukadni, hogy a 6800 Ultrák nem valami erősek. Tuningolni se nagyon lehet őket, az ultra gyárilag is eléggé ki van hegyezve, pár mhz-t tudsz rajtuk csak húzni.
Inkább egy 7800GTX, 7900GTX-et vegyél, arra kíváncsi lennék, be tudnád-e hozni vele az XTX-et, ami nagyon erős volt 9c-ben.
Én is régóta gondolkozok, hogy kéne venni egy 512-es 7900GTX-et, megnézném az E8200 mit hozna ki belőle. Egy ilyen XTX is jó lenne. Eltenném őket be a dobozukba, ott virítanának a polcon, a DX9c-s korszak két királya.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz helkis #20635 üzenetére
Alapórajeles procival nézted az XTX-et? Gondolom ott is elég már neki.
Ezeken a teszteken jól lehet látni a technika fejlődését. Az XTX paraméterei félelmetesek, mégis egy jóval kisebb paraméterekkel rendelkező 4670-es gyorsabb tőle.nagyjából ezekre próbáltam tegnap célozgatni, csak a nagy mennyiségben elfogyasztott vörösbor kissé már korlátozta a fogalmazó képességem
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
AMD Power
titán
Sziasztok.
Miől lehet ,hogy 1x nem indul el a 3DMark06... pörög a kis "óra" és semmi....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest