Zombi U 2 - valószínűleg nem lesz

Korábban ugyan arról kaptunk információt, hogy már készül a Zombi U folytatása, mostanra viszont sajnos nagyon úgy fest, hogy a Ubisoft gazdasági megfontolásból leállítja a projektet.

Minderről a GamesIndustry-nak adott interjújában beszélt Yves Guillemot, aki elmondta, hogy a Zombi U sajnos még csak meg sem közelítette azt az eladási szintet, hogy profitot termeljen. Mindez pedig azt jelenti, hogy egyelőre nem lesz Zombi U 2. Ennek ellenére a kiadó elkötelezett, hogy megjelentessék közelgő játékaik Wii U portját is, tehát lesz Assassin's Creed 4 és Watch Dogs is a Nintendo konzoljára.

A Zombi U esete egyébként hasonlít a Ubisoft Wii megjelenésekor megjelent játékához a Red Steel-hez, amit szintén a konzol egyik húzócímének szántak, de sajnos az sem hozta meg a várt sikert. Ennek ellenére szerencsére ahhoz elkészült a folytatás, ami szintén visszafogottan teljesített a kasszáknál, de legalább megmutatta, hogy mire is képes a Motion+.

A Ubisoft mellett az EA is panaszkodott, akik igazi csalódásként élték meg a Wii U és a rá kiadott játékaik teljesítményét. Ezen felül megemlítették a Wii U online iránti elkötelezettségének hiányát, ami véleményük szerint alapvető kellene, hogy legyen.

Azóta történt

Előzmények