Warhammer Online: érkezik az első ingyenes kiegészítő

Január 29. sűrű nap volt, ahogy azt a Mythic előre jelezte is: új karrierek, új eventek és az első kiegészítő is bejelentésre került.

Először is, a tippek helyesek voltak: az utolsó két hiányzó kaszt, a törpe és az ork melee karrierek a Slayer és a Choppa lettek. A korábbi hozzáadott kasztok, a Black Guard és a Knight of the Blazing Sun bevezetéséhez hasonlóan itt is jön egy új world event ezzel kapcsolatban, a címe Bitter Rivals. Az event február 24-én kezdődik majd, kapunk egy exkluzív scenariot a Chaos Wastesen, a neve Twisting Tower; illetve napi küldetéseket kell teljesíteni az eventhez kapcsolódó influence gyűjtéséért. A basic influence határának elérésekor egyedi címeket kap majd a karakterünk; a medium határnál két extra "ostromgép", a Giant és a Flame Cannon lesz elérhető; míg a maximumnál jogot szerzünk arra, hogy egy héttel korábban elkezdhessük a Slayer és a Choppa karriereket játszani.

A második event szintén most, februárban zajlik majd le: ez a Night of Murder, Khaine, az elfek halálistennőjének ünnepe. Ezalatt szintén napi küldetéseket kell végrehajtani, illetve az ellenfél megjelölt játékosait kell megölni influencegyűjtés céljából - a fun a dologban, hogy sosem tudhatjuk, a mi társaink közül kin van a halál jele... A jutalmak basic szinten a Shadowbane Potion, ami a The Murderous címet adja; medium szinten a Screaming Skull a Destruction és a Murder Fang az Order játékosainak, mindkettő egy-egy tőr/kard a képek alapján; míg elit szinten a Talisman of Fell Whispers lesz a jutalmunk.

Végül a legnagyobb bejelentés a Call To Arms nevű ingyenes kiegészítő megjelenése. A kiegészítőt először a fent említett Bitter Rivals eseménysorozat vezeti be, a Slayer és a Choppa karrierek játszhatóvá tételével, majd áprilisban jön a Beyond the Sands event, amiről még nem árultak el semmit. Májusban a Rise of the Tomb Kings event, ami dél felé viszi mind az Order, mind a Destruction játékosait, végül júniusban megnyílik Nehekhara sivataga, a Holtak Földje. Ez egy RvR-re kihegyezett új zóna lesz - aki birtokolja a zónát, annak megnyílik a Holtak Földjének egyéb tartalma: Public Questek, új instance-ok és a Tomb Kings nevű dungeon.

Előzmények