Vakondok 4: Gyűjtői kiadás - Sikeres a kampány

Aki szeretné beszerezni a dokumentumfilm gyűjtői kiadását, annak egy hete lesz még erre.

Múlt hónapban mi is írtunk róla, hogy a készítők egy közösségi gyűjtést szerveztek a Vakondok 4 dokumentumfilm gyűjtő kiadásának elkészüléséhez. Nemrég érkezett a jó hír, hogy az IndiGogo kampány elérte a célját, a 40 órányi extrával megpakolt csomag már mindenképp elkészül. Aki szeretne még hozzájutni a pakkhoz, annak egy hete van még a kampányt támogatni, mert csak annyi darab készül el a Gyűjtői kiadásból, ahány rendelés érkezik be addig.

Aki szeretne személyesen is találkozni a magyar játékfejleszté legendáival, annak ajánljuk a ma este tartandó közönségtalálkozót, amelyre a belépés ingyenes.

Helyszín:

  • Vault 51 - Gamer Bar, Ó utca 51, Budapest, 1066

Kezdés:

  • Szeptember 4. 18:00

"Szeptember 4-én a Vault 51 Gamer Bar-ban rendezik meg a Vakondok 4 – Végigjátszás című dokumentumfilm első közönségtalálkozóját, ahol olyan legendás magyar játékok fejlesztőivel is találkozhatnak majd az érdeklődök, mint például a Sega által kiadott Ecco the Dolphin, vagy a The Lost World: Jurassic Park. A magyar játékfejlesztés hőskorát bemutató film szereplői közül többen is jelezték már részvételi szándékukat, például Kiss Donát, a Novotrade egykori stúdióvezetője is valószínűleg tiszteletét teszi majd az este folyamán.

A program 18:00-kor kezdődik a Vakondok 4 vetítésével, amit kötetlen beszélgetés követ Matusik Szilárddal, a film rendezőjével, Szenttornyai Lászlóval, az Ecco the Dolphin fejlesztésének vezetőjével, és további, a filmben is megszólaló fejlesztőkkel. A beszélgetés moderátora Stöckert Gábor, a Checkpoint podcast egyik showrunnere lesz.

A film és az utána következő beszélgetés is nézhető lesz a bár tévéin is, így kényelmesen, az eredeti ülőhelyéről tudja majd mindenki nyomon követni az eseményeket. A beszélgetés után retro videojátékos ajándékok kerülnek kisorsolásra a jelenlévők között, melyek zászlóshajója egy eredeti Eureka! C64-es játék lesz, amit Ian Livingstone, Dominic Wheatley, David Bishop és Kiss Donát is dedikált. A további ajándékokat az Inked Pixel Studio ajánlotta fel.

A bár különböző helyiségeiben C64 gépek várják majd a játékos kedvűeket, amiken a kor nagy játékai lesznek szabadon kipróbálhatóak."