Újabb fejlesztői videón a The Dark Pictures Anthology: Little Hope

A készítők a minap egy új videót adtak ki, ami betekintést nyújt a játék, vagyis pontosabban a Pinewood Studios színfalai mögé, ahol rögzítésre kerültek a motion capture jelenetek.

A The Dark Pictures Anthology: Little Hope egy szerteágazó, filmszerű horrorjáték, amit egyedül és barátaiddal is élvezhetsz, és ahol döntéseid határozzák meg a karakterek sorsát és a történet alakulását. A motion capture kulcsfontosságú a játékosok immerziójának fokozásában, a filmszerű látvány elérésében és a történet elmélyítésében ebben a horror kalandban. A videóban megismerkedhetsz a lenyűgöző technológiával és a folyamattal, ahogy a legnagyobb pontossággal digitalizálják a színészek mozdulatait a magával ragadó játékbeli horror élményért. A megfelelő színészek kiválasztása is különösen fontos, hiszen minden tudásukat és képzeletüket bevetve kell autentikus érzelmeket visszaadniuk részletes díszletek nélkül. A fejlesztői napló első részében a színészek beszélnek arról, mennyiben tér el ez a folyamat a hagyományos színészi munkától.

A PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkező folytatásra alig néhány hetet kell csak várni, a premier ugyanis október 30-án lesz esedékes.