Új dátumot kapott a FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition

Eredetileg januárra volt tervezve a megjelenés, ezt azonban végül elhalasztották nyár végére.

A Square Enix Ltd. bejelentette, hogy a közkedvelt akció-RPG várva várt felújított változata, a FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition 2020. augusztus 27-én fog megérkezni PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re, valamint iOS és Android eszközökre, a közös kalandok érdekében cross-platform támogatással.

A frissített látványon és hangokon kívül a FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition számos fejlesztést is tartalmaz, hogy még magával ragadóbbá tegye az élményt, mint valaha. Szinkronizált karakterek, cross-play támogatású internetes többjátékos mód, új tárgyak és kihívást jelentő pályák, valamint főellenfelek várnak a játékosokra ebben a káprázatos fantáziavilágban, ahol új emlékeket szerezhetnek, és különböző varázslatokat hívhatnak segítségül, ahogy fantasztikus karakterekkel ismerkednek meg, és barátaikkal csapatot alkotva terítenek le félelmetes ellenfeleket ebben a szórakoztató akció-RPG-ben.

Az új kiadásban bemutatkozik egy új ’Mimic’ funkció is melynek segítségével a játékosok felölthetik számos karakter alakját, akikkel utazásuk során találkoznak. Pecsétek gyűjtésével és Moogle House látogatásokkal, vagy nehéz pályák teljesítésével a játékosok egyedi kristályokra tehetnek szert, melyekkel megváltoztathatják karakterük külsejét kedvenc szereplőjükére, hogy stílusosan folytassák kalandjukat.