Trine 2: Európai gyűjtői kiadás és új képek

Bizonyára sok platformjáték rajongó várja már a Frozenbyte és Focus Home Interactive által jegyzett Trine 2 megjelenését. Az első rész nagyon népszerű volt a stílus kedvelőinek körében és valószínűleg a folytatást is sokan fogják szeretni. A készítők pár új képpel, valamint a játék Európában kapható gyűjtői kiadás ismertetésével igyekeznek fenntartani az érdeklődést.

A Trine 2 UK Collector's Edition dobozos kiszerelésben fog megjelenni Európában, PC-re és Macintosh-ra. Képeket sajnos egyelőre nem találtam, hogy miképpen fog kinézni a doboz és a hozzá kapott tárgyak, viszont a tartalmára már fény derült. Íme:

  • Természetesen a Trine 2 teljes verziója,
  • A játék zenéit tartalmazó CD,
  • A Frozenbyte fejlesztői által kommentált, igényes artbook (képeskönyv)
  • Valamint a Trine első részének teljes verzióját is mellékelik a CE-ben.

A Trine 2 UK Collector's Edition ára 15 GBP (20 EUR, 6.000 HUF) lesz, és kizárólag UK és EU országokban lehet hozzájutni, Amerikában ez a kiadás nem lesz kapható. Most pedig következzenek a vadonatúj képek, melyeket megtalálhattok az alábbi galériában:

Trine 2: Új képek

A készítők elindították a játék promóciós oldalát is, ahol képeket, videókat és egyéb információkat is megtalálhatnak az érdeklődő játékosok. A Trine 2 hivatalos megjelenéséről egyelőre csak annyit tudni, hogy 2011 Q4, azaz év vége előtt számíthatunk rá.

Azóta történt

Előzmények