Tomb Raider multiplayer infók

Nem is olyan régi a hír, miszerint bejelentették hogy a készülő Tomb Raider játék is megkapja a manapság már szinte kötelező multiplayer játékmódot. Mindezek kapcsán a játékosok nemtetszésüket fejezték ki, ami nem is csoda, hisz a játék világához egyáltalán nem illik a többjátékos mód.

Az OXM legújabb számában néhány új információt lehet olvasni a többszereplős módozatról.

Az első és legfontosabb hogy magát Lara kisasszonyt nem irányíthatjuk a multis csaták közben. Két nagy csoportot viszont igen. Az egyik banda a katasztrófát szenvedett hajó túlélői, míg a másik természetesen a szigeten élő rosszfiúk. A harcok során tapasztalati pontot szerzünk, illetve újabb karaktereket, fegyvereket nyithatunk majd meg.

Két játékmódot ismertettek meg velünk eddig:

Rescue

Lényege, hogy a túlélőknek a pályák bizonyos pontjaira kell eljuttatni egy egy elsősegélycsomagot. Ezek a pontok folyamatosan változnak, illetve a banditáknak jut az a szerep, hogy megakadályozzák mindezt. Üde színfolt, hogy halál esetén nincs azonnali respawn, hanem egy ideig még a földön maradunk, amíg ki nem vérzünk.

Team Deathmatch

A mindenki által ismert játékmód. A két csapat egymás ellen harcol, az a győztes aki a kör végére több emberrel végzett. Mindehhez hozzájön a részben rombolható és megmászható környezet, illetve a többféle fegyver, és csapdák sokasága.

Említenek egy harmadik játékmódot is aminek Cry for Help a neve. Erről még szinte semmit nem lehet tudni, csak annyit hogy nem a gyilkolás lesz a lényege, hanem inkább a felfedezés, gyűjtögetés.

Sok ember kíváncsi hogy mégis hogy fog a Lara Croft világában a multiplayer játékmód szerepelni, de reméljük a legjobbakat.

A játék megjelenik PC-re, Xbox 360-ra, és PS3-ra március 5-én.

Azóta történt

Előzmények