Több Oddworld játékot is bejelentett a Just Add Water

Bizonyára sok idősebb játékos emlékszik még az 1990-es évek akkori platformjátékainak jeles képviselőjére. Az Oddworld Inhabitants fejlesztésében készülő játékok sikeresek voltak, majd végül a fejlesztőcsapat picit elhanyagolta a projectet, így a franchise az utóbbi időben nem volt annyira népszerű, mint annak idején.

A Just Add Water csapata pont ezen akar változtatni, vissza szeretnék állítani a sorozat népszerűségét, ezért bejelentették, hogy több Oddworld játék készítésébe is belefogtak, ráadásul nem csak egy platformra, hanem egyszerre többre is. A fejlesztők szorosan együttműködnek az eredeti játékokat is készítő Oddworld Inhabitants csapatával.

"2009. júniusában kezdődött az egész, akkor egy szimpla megbeszélésre ültünk össze, mostanra már több projecten is dolgozunk, melyek több platformra készülnek." - mondta Stewart Gilray, a játék menedzsere. Hozzátette még azt is, hogy a játékokban az összes ismertebb és kedveltebb Oddworld karakterek biztosan helyet kapnak majd a programokban.

A Just Add Water honlapja szerint az összes készülő Oddworld játékról lerántják a leplet a következő hónapok során.

Azóta történt

Előzmények