J.A.W.: Oddworld-témájú bejelentés július végéig

Stewart Gilray, a Just Add Water főnöke egy VG274-nek adott interjújában elmondta, hogy a stúdió valamelyik Oddworld-témájú játékának bejelentésére még a hónap végéig sor kerül, sőt, ha minden jól megy, még megjelenésről is szó lehet szintén ebben az időpontban.

"Valamit készítünk, ahogyan azt már be is jelentettük. Szeretném azt hinni, hogy talán július végéig elkészülünk vele, és akkor még akár ki is adhatjuk azt július végén. De a "nagy dolgok" közül még egy sem került bejelentésre. Jelenleg még a Gamescom-on sem tervezünk semmiféle bejelentést tenni, úgyhogy kérjük, fejezzük be a hírek terjesztését." - mondta Stewart Girlay, utalva rá ezzel, hogy a felröppent pletykák egy esetleges jövő hónapban esedékes német show-n történő nagy Oddworld-bejelentésről hamisak.

Hogy aztán mi lesz ez az Oddworld-témájú bejelentés, arról nem esett szó, mindenesetre valami olyasmi lehet, ami már közel van a befejezéshez, ha már egyszer annak a lehetősége is fennáll, hogy még meg is jelenhet ebben a hónapban.

Azóta történt

Előzmények