Titanfall: Season Pass és Deluxe Edition

Pár nappal ezelőtt írtuk meg, miszerint a Respawn csapata még nem döntött a Titanfall című játék Season Pass csomagjával kapcsolatban. Akkor azt mondták, hogy majd megjelenéskor dől el ennek a sorsa, de úgy néz ki, időközben változtattak álláspontjukon, ugyanis tegnap hivatalosan is bejelentették a Season Pass, valamint a Titanfall Deluxe Edition részleteit.

A Titanfall Season Pass három DLC csomagot foglal magába, melyek mindegyike új pályákat, valamint eddig még be nem jelentett extra tartalmakat ad a játékhoz (Hogy mik lesznek ezek pontosan, nem sokkal a DLC-k megjelenése előtt kerül közlésre). Vince Zampella azt is elmondta, hogy a Titanfall fizetős és ingyenes DLC-ket is kapni fog a közeljövőben, így azok is új tartalmakhoz juthatnak hozzá, akik nem veszik meg a Season Passt. Lássuk a lehetőségeket:

  1. A PC tulajdonosok már most megvásárolhatják a kizárólag Origin rendszerén keresztül elérhető Titanfall Deluxe Editiont, mely az alapjátékot és a Season Passt egyben tartalmazza, mindezért 80 dollárt/eurót kell fizetniük.
  2. Aki már előrendelte a normál kiadást Originen, az lépjen kapcsolatba az EA ügyfélszolgálatával, ők megváltoztatják jelenlegi, érvényes előrendelésüket Deluxe Edition kiadásra, ebben az esetben a Season Pass árát kell csak kifizetni, ami 25 dollár/euró.
  3. XBOX One konzolokon a Season Pass március 11-től, míg XBOX360-on március 15-től lesz megvásárolható, szintúgy 25 dollár/euró áron.
  4. Maga a Season Pass a játék megjelenése után, külön is megvásárolható lesz, szintén 25 dollár/euró áron, így, aki nem akar előre annyit kiadni olyasmire, amit még nem jelentettek be, az megvárhatja a hivatalos közleményt a DLC-k tartalmát illetően.
  5. Az egyes DLC-k szintén külön-külön megvásárolhatók lesznek, egyenként 10 dollár/euró áron, ebben az esetben 5 dollárral/euróval többet kell értük fizetni, mintha megvennénk a Season Pass csomagot.

Akit érdekelnek a közelebbi részletek, az elolvashatja a hivatalos Titanfall Season Pass F.A.Q.-ot. A játék megjelenése március 11-én lesz PC-re és XBOX One-ra, míg a Bluepoint Software által fejlesztett XBOX360 kiadás március 25-én kerül a boltok polcaira.

Azóta történt

Előzmények