Titanfall: Lehet, hogy mégis lesz Season Pass

Január végén jelentette be a Respawn, miszerint máris tervben vannak a Titanfall című játékhoz készülő DLC-k, ám akkor még a bővítmények stratégiáját nem döntötték el. Február végén Vince Zampella társ-alapító elmondta, hogy nem lesz sem Season Pass, sem pedig osztott képernyős mód, amit nem sokkal később Abbie Heppe közösségi menedzser azon bejelentése követett, miszerint Vince Zampella hibásan írta Twitteren, és mégis lesz Season Pass a játékhoz.

Később a Respawn hivatalos Twitter csatornáján elnézést kértek a zavaros információkért, egyben közölték, hogy Online Pass biztosan nem lesz, ellenben a Season Pass kérdését illetően még nem döntöttek, így nincs is bejelentenivalójuk azzal kapcsolatban. Vagyis a jelenlegi állás szerint elképzelhető, hogy Season Pass keretében is megvásárolhatjuk a DLC-ket, ebben az esetben némi árengedménnyel juthatunk majd hozzájuk, mint külön-külön.

Abbie Heppe azt is elmondta, hogy ami a Pilots vs. Pilots multis lehetőséget illeti, a megjelenést követően fognak dönteni arról, bekerül-e majd a játékba. Kezdetben csak Pilots vs. Mechs játékra lesz lehetőség, meglátják, hogy hogyan fognak alakulni a dolgok. A Titanfall című játék megjelenése március 11-én lesz PC-re és XBOX One-ra, míg a Bluepoint Software által fejlesztett XBOX360 kiadás március 25-én kerül a boltok polcaira.

Azóta történt

Előzmények