The Lord of The Rings: War in the North Collector's Edition

A The Lord of the Rings: War in the North című akció-RPG játékból két gyűjtői kiadás is érkezik, egy az amerikai vásárlókat, míg a másik az európai közönséget célozza meg. Alább láthatjuk a két változat által kínált extrák felsorolását. Kezdjük az európai változattal, elvégre ez lesz nálunk elérhető.

A játék dobozának nagy részét egy Havasi Troll szobra foglalja el, amint éppen egy törpével viaskodik. Mellette találunk egy fémdobozba zárt korongot, amin maga a játék van (A leírás szerint fém, de a képen normál tok szerepel), valamint egy bónusz lemezt, melyen a zenéket szerző Inon Zurral készült interjúkat, a felvételek folyamatát, három zeneszámot és egy csomó egyéb háttér információt találhatunk.

A sort egy War in the North képeskönyv, valamint egy DLC kód zárja, aminek segítségével letölthetjük a Lothlorien challenge map című extra küldetést. Ezt kizárólag csak a CE változathoz mellékelik. Az európai CE ára mintegy 90 € (Nagyjából 24.300 HUF) lesz majd.

Az amerikai változat legfeltűnőbb különlegessége egy valódi bőrből készült tegez táska, ami a fantáziadús "Ranger in the North" névre hallgat (Gyaníthatóan valami epic tárgy replikája). Benne Középfölde térképét találhatjuk meg, két darab, nyilat formázó pergamentartóra feltekerve.

Mellette szintén megtalálhatjuk a War in the North képeskönyvet és a zenék készítését bemutató CD-t, viszont digitális tartalom csak a konzolos verziók mellé jár*, ami nem más, mint:

  • XBOX360: Ranger of the North avatar, fegyverzet, sisak, tegez és íj.
  • PlayStation 3: War in the North háttérkép, betűtípusok, ikonok.

A The Lord of the Rings: War in the North Collector's Edition amerikai kiadásáért 130 dollárt (24.800 HUF) kell fizetniük a vásárlóknak. A játék megjelenése még

* = PC-n csak a különféle online áruházak előrendelői extrájaként lehet DLC-hez jutni.

Azóta történt

Előzmények